Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Μπορεί μια ΕΤΕ να Φέρει την Άνοιξη;

-Δυνατά άνοιξε τη βδομάδα το χρηματιστήριο του Τόκιο.167 μονάδες επάνω είναι αυτή τη στιγμή.




-ή τον δείκτη τραπεζών κοιτάμε ή τον δείκτη του Γενικού το ίδιο είναι.
-η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας είναι στις 1.754 μονάδες και ο άλλος στις 1.717 μονάδες.
τα άλλα όλα ίδια!


μπορεί μια ΕΤΕ να φέρει την Άνοιξη!

-Μπαίνουμε στις "μεγάλες βδομάδες"των Παθών.
η μία των καθολικών και η άλλη η δικά μας και μετά Πρωτομαγιά.
και μετά βγήκε ο μήνας ήρθε το καλοκαίρι!
-θα μπορέσει η Αγορά να συνεχίσει για πέμπτη βδομάδα,την ανοδική της πορεία, και να κάνουμε κι εμείς οι χριστιανοί το δικό μας χρηματιστηριακό Πάσχα!

-Απάντηση σ΄αυτό θα είναι τα εταιρικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου στην Αμερική που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται,καθώς και οι επίσημη ανακοίνωση της νομισματικής πολιτικής της FED την Παρασκευή 17 Απρίλη,για την αγορά κρατικών ομολόγων ύψους 1 τρις από την κεντρική τράπεζα.

-Επίσης την τετάρτη η SEC αποφασίζει την επαναφορά του γνωστού μας πια μέτρου "upstick" για την προστασία της Αγοράς εν μέσω κρίσης,από τις ανοιχτές πωλήσεις,και να περιορίσει τις συνέπειες .  :-((

-Πάντως για μας εδώ,οι 1800 μονάδες αποδεικνύονται σκληρό καρύδι, και για να διασπαστεί και να κρατηθεί ο δείκτης πάνω από αυτό το σημείο θα πρέπει ο τζίρος να ξεπεράσει τα 350 δίς, και στο χορό να μπούνε και οι άλλες μετοχές του εικοσάρη ΟΧΙ μόνο η ΕΤΕ.

-Κοντολογίς:Λιγότερα βαρίδια και μεγαλύτερο τζίρο!

-Ένα άλλο σημαντικό γεγονός Γεωπολιτικό αυτή τη φορά, που μπορεί να μην περάσει απαρατήρητο και να επηρεάσει τις εξελίξεις, είναι η χθεσινή επιτυχημένη εκτόξευση, διηπειρωτικού πυραύλου από την Βόρειο Κορέα.
-τη στιγμή μάλιστα που ο Αμερικανός πρόεδρος έστελνε από την Τσεχοσλοβακία, αυστηρή προειδοποίηση στην Τεχεράνη, για το πρόγραμμα των πυρηνικών της εξοπλισμών!

-Το πρώτο δίωρο στο άνοιγμα θα είναι καθοριστικό για την πορεία όλου του μήνα, γιατί μέχρι την Τετάρτη θα είναι ζωντανές συνεδριάσεις μετά οι Αμερικάνοι
παίρνουν τη 15 Άδειά τους για τας "Καναρίους Νήσους"  όπως κάθε χρόνο.
-έχει, δεν έχει κρίση.

Καλή Εβδομάδα σε όλους!