Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

η ανίκανη κυβέρνηση, οι 5 κύκλοι, και ο μεταπράτης!

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ!
-είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση Καραμανλή ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, σε μια περίοδο άνθησης της παγκόσμιας οικονομίας τα τελευταία 5 χρόνια.
παρόλα αυτά η οικονομική της πολιτική ΟΧΙ μόνο απέτυχε να  μειώσει τα ελλείμματα και να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων,αλλά κατάφερε να τα διπλασιάσει!Μέχρι τέλους αυτού του έτους -τώρα με την κρίση- θα έχουν τριπλασιαστεί!
-από τις συνέπειες της  ανικανότητάς της  ΔΕ θα γλίτωναν και οι δημόσιες  επιχειρήσεις κοινώς ΔΕΚΟ. 
-επιχειρήσεις στρατηγικού και κοινωνικού  χαραχτήρα κυρίως οι ΔΕΚΟ, αντί να παίξουν τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στην οικονομία του κράτους και να συμβάλουν τα μέγιστα στην έρευνα,τεχνογνωσία,ανάπτυξη,υψηλή κερδοφορία προϋπόθεση για την αύξηση των εσόδων του κράτους με επακόλουθο τις φοροελαφρύνσεις των ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων,οδηγήθηκαν -εσκεμμένα κατά την κρίση μου- σε παραπέρα μαρασμό και απαξίωση.
-δε θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω να σας κουράσω για πράγματα που ήδη γνωρίζεται πχ  ιδιωτικοποιήσεις τραπεζών και τώρα ξανά  αύξηση κρατικής συμμετοχής-επανακρατικοποίηση- οτε-ολοπ- και τώρα ολυμπιακή.
ειδικά για την τελευταία και οι δύο κυβερνήσεις προσπάθησαν να περάσουν στον ελληνικό λαό και ως ένα σημείο το κατάφεραν ότι η ολυμπιακή είναι υπεράριθμοι ανταποδοτική μη ανταγωνιστική ζημιογόνα,επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμός και τον έλληνα φορολογούμενο πολίτη, και κατά συνέπεια,πρέπει να τη ξεφορτωθούμε άρον-άρον!
-έτσι η για 50 χρόνια πασίγνωστοι ανα την υφήλιο πεντάκυκλοι της ολυμπιακής κατέληξαν στα χέρια πάλι όπως και στο ΟΤΕ του μεταπράτη Βγενόπουλου!
-απ' ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα ο ΜΙΓάς την παίρνει γύρο στα 170 εκ με μηδέν προσωπικό! 
ΝΑΙ!καλά το διαβάσατε. με μηδέ προσωπικό.
αυτό δίνει το δικαίωμα στον Βγενό να κάνει το "ξεσκάρτωμα"να τους απολύσει ΟΛΟΥΣ!, να κρατήσει ΜΟΝΟ αυτούς που τους χρειάζεται αν τους χρειάζεται.
τους υπόλοιπους ο βγενό θα τους στείλει στο ταμεία ανεργίας και θα φορτωθεί ο ελληνικός λαός τα έξοδα - 2 δίς+τόκους,έτσι είπε ο Κ.Χατζηδάκης - όπως και με τις τράπεζες φορτοθήκαμε τα 5,5 δίς τόκους .
-και σαν ωραίος μεταπράτης ο ΜΙΓάς αφού την επαναλητουργήσει μέχρι τον Σεπτέμβρη-το χρονοδιάγραμμα δικό του-ίσως την κάνει off sore!με έδρα όπως παλιά επι Ωνάση την Λιβερία και φέρει και ιπτάμενο φθηνό προσωπικό απ' έξω 
ίσως Ζιμπάμπουε-Μαλαισία!και αφού την κάνει ανταγωνιστική την μεταπωλήσει ή στους φίλους του καμηλέριδες ή αλλαχού!
-τι τον δεσμεύει να ΜΗΝ πράξει έτσι!τίποτα.
-θα έχει όφελος ον πράξει έτσι!
ΝΑΙ!Μεγάλο!
γι' αυτό θα το κάνει έτσι.
τι έκανε η κυβέρνηση με αυτή της την πράξη στην πραγματικότητα!
για να αποφύγει η ίδια το πολιτικό κόστος-κακά τα ψέματα η ολυμπιακή για το ΠΑΣΟΚ&ΝΔ ήταν καυτή πατάτα στα χέρια ους-έδωσε λοιπόν το μαστίγιο στον Βγενόπουλος όπως  χριστός στο ναό του Σολομώντος να πετάξει όλη τη "σαβούρα" που 
θα ΄δεί μπροστά του!


-καλά όλα αυτά μέχρις εδώ. Γνωστές οι πολιτικές και των δύο κομμάτων.
γιατί να κάνανε το αντίθετο!άλλωστε richtlinie της  EE ήταν και αν δε το κάνανε θα συνεχίζαμε να τρώμε τα πρόστιμα.

ΝΑΙ! αλλά γιατί η χαρά σας βρε παιδιά που την πήρε ο ΜΥΓάς!
εσείς μέχρι χθες σκίζατε τα καλσόν σας ότι η εταιρεία είναι ζημιογόνα και κάνατε αμάν να ξεφορτωθείτε τη Λέπρα!
τώρα γιατί χαίρεστε που έμεινε σε ελληνικά χέρια!
-έτσι κι αλλιώς ούτε οι μικρομέτοχοι τις ΜΙΓ θα κερδίσουν κάτι!
-προς τι η χαρά σας!
-για πέστε μου!