Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αναβάθμιση της Καταστολής με Πλαστικές Σφαίρες..!



Μήνυμα για ένταση καταστολής η εμφάνιση νέων όπλων της ΕΛ.ΑΣ.

Την ένταση της καταστολής και της αστυνομοκρατίας σηματοδοτεί η επιλογή του υπουργείου Δημόσιας Τάξης κυριολεκτικά να επιδείξει τα όπλα με σφαίρες καουτσούκ, κατά τις επιχειρήσεις των ανδρών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς και στο κτίριο της αποκαλούμενης «βίλας Αμαλία».

Στις επιχειρήσεις, άνδρες των ΕΚΑΜ έφεραν τα όπλα αυτά, τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν μεν, αλλά φωτογραφήθηκαν από τους δημοσιογράφους.

Χτες, το διαδικτυακό «Βήμα» ανέλαβε την προβολή τους, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση του μηνύματος αστυνομοκρατίας της κυβέρνησης.
Σε αυτό το δημοσίευμα, πληροφορούμαστε πώς λέγεται το όπλο, πόσο κοστίζει, πόσες «σφαίρες» μπορεί να εκτοξεύσει το δευτερόλεπτο και άλλα τέτοια.

Η επίδειξη των όπλων με σφαίρες καουτσούκ έρχεται να επιβεβαιώσει αυτά για τα οποία προειδοποιούσε το ΚΚΕ, για την ένταση της καταστολής του λαϊκού κινήματος.

Από το 2007, ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» είχε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της τότε κυβέρνησης της ΝΔ να προμηθευτεί τα εν λόγω όπλα, αξιοποιώντας τότε τη δράση των «κουκουλοφόρων», όπως έλεγαν.

Πληροφορίες ανέφεραν πως τα συγκεκριμένα όπλα τα έχει στην κατοχή της η ΕΚΑΜ από το 2004 σαν προϊόντα προμήθειας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ερωτηματικά, πάντως, εγείρονται από το συνολικό κλίμα που καλλιεργείται τις τελευταίες μέρες:

Οι «καταλήψεις» και οι «ανακαταλήψεις» κτιρίων και γραφείων πολιτικών κομμάτων, η επίδειξη νέων κατασταλτικών μέσων, οι επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων, αλλά και οι δηλώσεις της κυβέρνησης και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης περί μηδενικής ανοχής, εγείρουν ερωτηματικά ως προς το πού αποσκοπούν η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της, όσον αφορά την ένταση της καταστολής.

Πάντως, η επίδειξη του οπλοστασίου των κρατικών δυνάμεων καταστολής - σήμερα τα όπλα με τις πλαστικές σφαίρες, πριν από κάποιο διάστημα οι υδραντλίες - έχουν άμεση σχέση με την τρομοκράτηση του λαού, του εργατικού λαϊκού κινήματος, την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση περνά αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα. Καταστολή και αντιλαϊκά μέτρα πάνε μαζί.

http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=12/1/2013&id=14401&pageNo=22&direction=-1

Οικοδόμος Παρέδωσε ...«θησαυρό» όπλων στην Αντιτρομοκρατική



Ενα ...«θησαυρό» όπλων παρέδωσε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εργάτης, τα οποία έως σήμερα έχουν οδηγήσει στη σύλληψη δύο ατόμων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση
«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Παρατήρησε από οικοδομή στην οποία εργάζοταν να θάβουν σε λόφο στην Πανεπιστημιούπολη ένα κουτί και θεώρησε ότι ήταν ...λίρες.

Ξέθαψε το κουτί νομίζοντας ότι ήταν ...θησαυρός και το πήγε σπίτι του, όπου, όταν το άνοιξε, προς απογοήτευσή του, αντί για θησαυρό που περίμενε ότι θα εύρισκε, είδε μέσα πιστόλια και σφαίρες.

Τα όπλα αυτά μπορεί να μην είχαν καμία αξία για τον ίδιο, αλλά αποτέλεσαν πραγματικό «θησαυρό» για την Αντιτρομοκρατική, η οποία εντόπισε γενετικό υλικό ενός 29χρονου φοιτητή και μίας 25χρονης φίλη τους, οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές και σήμερα για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Επρόκειτο για δύο περίστροφα, δύο πιστόλια και ένα αυτόματο υποπολυβόλο Uzi, τα οποία δεν αποκλείεται να είχαν αγοραστεί από το εξωτερικό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα όπλα βρέθηκαν θαμμένα στο λόφο πίσω από το κατοχικό πολυβολείο, στον περίβολο της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου.

Από το σημείο αυτό μέλη του Επαναστατικού Αγώνα είχαν πυροβολήσει εναντίον κλούβας των ΜΑΤ, τον Δεκέμβριο του 2008.

Παρατήρηση: 
-Και το Αντάρτικο Πόλεων* έχει "Συνωμοτικούς Κανόνες" που όταν παραβιάζονται από "ερασιτέχνες" οδηγούν στον Όλεθρο