Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η Αλέκα από Χανιά είπε......


"Δεν χρωστάω τίποτα, με τον αγώνα μου θα σας τα πάρω όλα".


Απέναντι στον πόλεμο που του εξαπέλυσαν, ο λαός πρέπει να απαντήσει με το δικό του επιθετικό πόλεμο. Οταν ο εχθρός σού επιτίθεται, τότε εσύ δεν πρέπει ούτε να τον παρακαλέσεις να σταματήσει την επίθεση - γιατί είναι αποφασισμένος - ούτε να του φιλάς το χέρι για να τον καλοπιάσεις, ούτε, πολύ περισσότερο, να σκύψεις το κεφάλι.

Συστηματικός, μακροχρόνιος πόλεμος είναι. Καινούριες φάσεις εξαπολύουν αυτές τις μέρες με το μεσοπρόθεσμο, με τον εφαρμοστικό νόμο και κυρίως με το νέο δάνειο - μαμούθ που λένε των 140 δισ. που θα δώσουν στο ελληνικό κράτος για να πριμοδοτήσουν την κερδοφορία, για να πάρουν πίσω οι πιστωτές αυτά που τους χρωστάει η πλουτοκρατία του τόπου και όχι ο λαός. Κυριολεκτικά βάζουν το λαό σε μία μέγκενη για 40 και 50 χρόνια και δεν ξέρω και αν όχι όλο τον 21ο αιώνα.

Βεβαίως, όλα αυτά θα συμβούν, εάν ο ελληνικός λαός κρατήσει τη στάση που κράτησε μέχρι τώρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός, η μεγάλη του πλειοψηφία, θα αντιδράσει, θα αντεπιτεθεί. Τούτη την ώρα πρέπει να επιστρέψει τον εκβιασμό που συστηματικά ασκεί η κυβέρνηση και η ΕΕ και άλλα κόμματα στη Βουλή, ανεξάρτητα αν θα ψηφίσουν ή όχι το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό. Να επιστρέψει τον εκβιασμό, ο οποίος είναι απαράδεκτος, ωμός και άκρως επικίνδυνος.



Η αξιοπρέπεια του λαού σήμερα συνδέεται με τη λεβέντικη απάντηση στους εκβιασμούς, συνδέεται αποφασιστικά με την πάλη τόσο εναντίον της στρατηγικής που ακολουθείται σήμερα στην Ελλάδα - ανεξαρτήτως αν έχουμε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, κεντροαριστερά ή κεντροδεξιά - και με τη λογική ότι: Παλεύω μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης για την αποδέσμευση από την ΕΕ και της Ελλάδας και όσο γίνεται περισσότερων χωρών».


ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 28-29 ΙΟΥΝΗ

ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 10π.μ.

ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ ΣΤΥΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ 7μ.μ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 10π.μ.



ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ –ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ



Όλοι και όλες στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία τις ημέρες συζήτησης στη βουλή του νέου αντιλαϊκού μνημονίου.

Να «νεκρώσουμε» εργοστάσια, εργοτάξια, γραφεία, μαγαζιά, λιμάνια, καράβια ,τα πάντα.