Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

στην Απεργία στις 15.12.2010
_Κουκουλοφόροι δρουν υπό αστυνομικές εντολές και προχωρούν σε συλλήψεις

στην Απεργία στις 15.12.2010
_ Κουκουλοφόροι και ΜΑΤ σχεδιάζουν την ...επιχείρησή τους

Παρέμβαση για τη δράση «κουκουλοφόρων» και αστυνομικών
Σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 12 το μεσημέρι

-Παρέμβαση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Φαρμάκου, Λογιστών, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Κλωστοϋφαντουργών, Τύπου - Χάρτου μαζί με τη «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη», για το θέμα της δράσης των «κουκουλοφόρων» υπό τις εντολές των αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της απεργίας στις 15 Δεκέμβρη!!!

Για τη δράση των κουκουλοφόρων σε διατεταγμένη υπηρεσία η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαΐκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σοβαρότατες ευθύνες προκύπτουν για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συνολικά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ - όπως και την προηγούμενη της ΝΔ - μετά τις αποκαλύψεις για τη συντονισμένη δράση κουκουλοφόρων από κοινού και κάτω από τις εντολές των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πανεργατικής απεργίας στις 15 Δεκέμβρη. Ανάλογες μαρτυρίες υπήρχαν και για τη μεγαλειώδη απεργία στις 5 Μάη, όπου ξετυλίχθηκε γενικότερη προβοκάτσια με κατάληξη τον τραγικό θάνατο των υπαλλήλων της τράπεζας Marfin. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

-Τα στοιχεία αυτά προστίθενται σε σωρεία άλλων περιστατικών που έχουν κατά καιρούς αποκαλυφθεί, σχετικά με την εισχώρηση ασφαλιτών χαφιέδων σε εργατικές και αντιιμπεριαλιστικές πορείες, τη βιντεοσκόπηση διαδηλώσεων, την παρουσία σε συσκέψεις σωματείων κλπ. Επιβεβαιώνεται ότι το ίδιο το αστικό κράτος εκτρέφει, χρησιμοποιεί και καλύπτει χαφιέδικους και προβοκατόρικους μηχανισμούς για τη συκοφάντηση και καθυπόταξη των εργατικών και λαϊκών αγώνων.

Η προβοκατόρικη και χαφιέδικη δράση είναι το συμπλήρωμα της ανοιχτής αστυνομικής και κρατικής καταστολής, του ηλεκτρονικού φακελώματος, της συκοφάντησης των εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων και του αντικομμουνισμού, από τις κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας.

Η "Δημοκρατική Συσπείρωση" καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους και τους νέους, τη λειτουργία και αυξανόμενη δράση των προβοκατόρικων μηχανισμών, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στα εργατικά και λαϊκά συμφέροντα.

Τους καλεί να καταδικάσουν και να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τους κάθε είδους προβοκάτορες, που πίσω από την κουκούλα του "αντιεξουσιαστή" συχνά καλύπτουν το πρόσωπο του ασφαλίτη..!

Να δυναμώσουν τον αγώνα τους συνολικά ενάντια στην εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία και καταστολή, στους τόπους δουλειάς και στους δρόμους του αγώνα.

Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνουν εργατικές Ομοσπονδίες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Πέμπτη 23 Δεκέμβρη, στις 12 μ.».