Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Φάγανε Πρωτομαγιάτικα τον Bin Laden...!

Osama Bin Laden


ο Περιβόητος Zbigniew Bresinski & Osama Bin Laden (με στολή του Πακιστανικού Στρατού)το 1979
όταν σχεδίαζαν το Σφαγιασμό του Αφγανικού Λαού με τις ευλογίες της ΕΠΑ




Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός.

-Την είδηση του θανάτου τού αρχηγού της Αλ Κάιντα επιβεβαίωσε με τηλεοπτικό του διάγγελμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

-Ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στη διάρκεια επιχείρησης μιας μικρής ομάδας Αμερικανών πρακτόρων στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν.

-Η σορός του «Νο 1» καταζητούμενου τρομοκράτη στον κόσμο βρίσκεται -σύμφωνα με την Ουάσινγκτον- στα χέρια των δυνάμεων των ΗΠΑ.

-Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στα 3.000 θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον και, ανακοινώνοντας τον θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, τόνισε: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη».

-Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης μιας μικρής ομάδας πρακτόρων, επιχείρηση που διέταξε ο ίδιος!

-Σύμφωνα με τα αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα, πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης Ομπάμα και των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή όπου οι Αμερικανοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα αναφορικά με τον εντοπισμό του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

-Άμεση ήταν η αντίδραση και του τέως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζ.Μπους, επί των ημερών του οποίου χτυπήθηκε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και το Πεντάγωνο, το 2001.

-Πρόκειται για ένα «κοσμοϊστορικό επίτευγμα» δήλωσε ο προκάτοχος του Μπ.Ομπάμα, ο οποίος επανειλημμένως είχε δηλώσει ότι ήθελε τον Μπιν Λάντεν «νεκρό ή ζωντανό».









-Video με Σκηνές από το Δωμάτιο που σκοτώθηκε ο BIN Laden,
όπως κατέγραψε η κάμερα που είχε ο Αμερικανός Πεζοναύτης στο κεφάλι του την ώρα της επιχείρησης.