Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΗΡΑΚΛΑΡΑΑΑΑ!

-Μετά από τρεις σχεδόν εβδομάδες γεμάτες αγωνία, πορείες διαμαρτυρίας, οι "κυανόλευκοι" δικαιώθηκαν στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και κέρδισαν την έφεση που είχαν καταθέσει κατά της πρωτόδικης απορριπτικής απόφασης.

-Σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής έχει και επίσημα την άδεια στα χέρια της μαζί με το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague.
-Πάντως, μέσω της ανακοίνωσης της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, δεν επισημοποιήθηκε μόνο η παραχώρηση άδειας στο "γηραιό", αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 150.000 € .

-Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και αποφάσισε να χορηγήσει στην ΠΑΕ την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011.

- Τέλος, η Επιτροπή επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΑΕ Ηρακλής: "Κανείς δεν πανηγυρίζει για το αυτονόητο"

-Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της απόφασης η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ.
Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία και το μέγεθος του Συλλόγου μας.
Κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίζει για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Κανείς, επίσης, δεν πρέπει να νιώθει ευχάριστα, από όλους εκείνους, οι οποίοι, επί ενάμιση μήνα τώρα, προσπάθησαν να ‘εμπαίξουν’ και να ‘χρησιμοποιήσουν’ τον ΗΡΑΚΛΗ.
Ο κόσμος έδωσε την μάχη του και την κέρδισε. Η ώρα του απολογισμού και του καταλογισμού έρχεται…
ΥΓ. Υπενθυμίζουμε ότι συμφωνούμε απολύτως με την διάθεση του Υπουργού, κ. Γερουλάνου, για διαφάνεια και ισονομία…".

Η ανταπόκριση των φιλάθλων του Ηρακλή στο κάλεσμα της ομάδας τούτες τις δύσκολες μέρες που έζησε ο σύλλογος τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.
Ήταν καθοριστική για τη Διαμόρφωση της ως άνω απόφασης του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ που Δικαίωσε τον Ιστορκό Σύλλογο.

ΗΡΑΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!