Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη Αντιρατσιστική Πορεία Αυτή την ώρα στα Πετράλωνα .


Μεγαλειώδη Αντιρατσιστική Πορεία Αυτή την ώρα στα Πετράλωνα από το ΚΚΕ & ΚΝΕ
με συμμετοχή χιλιάδες Λαού !!!!
Νεολαίοι μοίραζαν την Ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ στους περαστικούς στα Μαγαζιά και στα μπαλκόνια ο Δημοκρατικός Κόσμος των Πετραλώνων τους Χειροκροτούσε

                                                             


Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ για τη δολοφονία μετανάστη από φασιστοειδή
17/01/13

Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΩΝΙΕΣ

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καταδικάζει την άγρια δολοφονία μετανάστη από δύο φασιστοειδή στην περιοχή των Πετραλώνων σήμερα το πρωί.

Αυτό το περιστατικό δεν είναι το πρώτο, έρχεται να προστεθεί στο μακάβριο κύκλο των ρατσιστικών επιθέσεων που εδώ και καιρό εξελίσσονται στις συνοικίες της Αθήνας.

Η κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες για την καλλιέργεια του ρατσισμού, την ενοχοποίηση των μεταναστών για την ανεργία και τις άθλιες συνθήκες ζωής σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Η επιχείρηση «νόμος και τάξη» με την ονομασία «Ξένιος Ζεύς» δίνει κάλυψη και καλλιεργεί την ανοχή στην εγκληματική δράση φασιστικών ρατσιστικών συμμοριών. Η κρατική καταστολή και οι ρατσιστικές επιθέσεις αλληλοσυμπληρώνονται.

Καλούμε την εργατική τάξη, το λαό τη νεολαία, μαζικά να καταγγείλουν και να απομονώσουν την δράση των φασιστών στις γειτονιές. Να μην ανεχτούν τα φασιστικά τάγματα εφόδου που σήμερα δολοφονούν μετανάστες, αύριο τον αγωνιζόμενο λαό.


ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ






Και Λεγόμαστε Άνθρωποι. Ντροπή μας..!



Αγριο έγκλημα με θύμα έναν 27χρονο αλλοδαπό,τον Σαχτζατ Λουκμάν  Πακιστανικής καταγωγής, σημειώθηκε στις 3:20 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οδό Τριών Ιεραρχών, στα Πετράλωνα.

Οπως έγινε γνωστό δύο άτομα,  που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο τον αλλοδαπό, ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

Στη συνέχεια οι δράστες - όπως προέκυψε έλληνες και οι δύο, ένας 25χρονος και ένας 29χρονος, ο οποίος μάλιστα είναι και πυροσβέστης - τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του δικύκλου και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί λίγο αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τους νεαρούς στο Σύνταγμα. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, τα ακριβή κίνητρα της δολοφονίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έχουν εξακριβωθεί.

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζονται ότι επιτέθηκαν στον μετανάστη, γιατί τους έκλεισε τον δρόμο με το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ: «Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, την πινακίδα κυκλοφορίας της οποίας είχαν αποκρύψει κάτω από τη σέλα. Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια (πεταλούδες)».

Σχετικά με τα αίτια, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δύο δράστες ισχυρίζονται ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός με το θύμα .

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Tρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένας σουγιάς, μία μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία σιδερογροθιά, πολλά μεταλλικά σφαιρίδια, δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, δύο ξύλινα ρόπαλα και μία σφεντόνα.

Στην οικία επίσης του 25χρονου βρέθηκαν πενήντα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι προσεσημασμένοι για κλοπή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Για κάποιους δεν έχει αξία μια Ανθρώπινη ζωή. Ούτε για ένα τσιγάρο.
Γιατί αν δεν ήταν γόπα δε θα την πετούσαν έτσι στο πεζοδρόμιο!
Ντρέπομαι για λογαριασμό τους.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!