Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


Η ... κυρία Νέντια Σαρακίνη!



Το βιολί βιολάκι τους στη ΝΕΤ.

Οι στημένες ερωτήσεις και η παραποίηση των θέσεων του ΚΚΕ καλά κρατούν. Εχουν αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Χτες, η δημοσιογράφος Σαρακίνη στην απογευματινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, απευθυνόμενη στην εκπρόσωπο του ΚΚΕ, έλεγε διαρκώς ότι το ΚΚΕ «δε θέλει να κυβερνήσει», παραποιώντας τις τοποθετήσεις του Κόμματος και υποστηρίζοντας ότι έτσι είπε η Αλέκα Παπαρήγα!!!

Παρόλο που η εκπρόσωπος του ΚΚΕ προσπαθούσε να διατυπώσει τη θέση του Κόμματος, η δημοσιογράφος επέμενε ότι αυτό που λέει η ίδια είναι η θέση του ΚΚΕ, εμποδίζοντας την εκπρόσωπο του Κόμματος να σταυρώσει λέξη.

Μάλιστα, παρόλο που πήρε συγκεκριμένη απάντηση για την πρόταση εξουσίας και διακυβέρνησης του ΚΚΕ, η Σαρακίνη αγνοώντας την απάντηση κατέληξε ότι... δεν πήρε απάντηση! Πήρε, αλλά δεν της άρεσε...

Επιβεβαιώνεται η καταγγελία που έχει κάνει εδώ και μέρες το ΚΚΕ, ότι η κρατική τηλεόραση έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο μέρος της σε ένθερμη κερκίδα του
ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι δημοσιογράφοι αυτοί με τη στάση τους εξυπηρετούν το σχέδιο αποδυνάμωσης του Κόμματος.

Άξιος ο μισθός τους (της)...


Αύριο μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης




«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ»

Μεγάλη συναυλία έξω από την πύλη του εργοστασίου της «Χαλυβουργίας» στον Ασπρόπυργο αύριο Σάββατο 2 Ιούνη, στις 7 το απόγευμα, διοργανώνει το σωματείο των χαλυβουργών και απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της Αττικής να παρευρεθούν και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.



-Πάντως η Λιάνα Κανέλλη Σχολιάζοντας χθές για το άλογο του ΠΑΣΟΚ είπε: Δεν είναι καν άλογο κούρσας ούτε μουλάρι.είναι γαϊδούρι!
Και ότι αν ανέβουμε κι εμείς καβάλα θα έχουν δίκιο τα παιδιά μας & τα εγγόνια μας να μας λένε:Σκατά στον Τάφο σας..!