Τετάρτη 23 Μαΐου 2012



Από σήμερα οι φαρμακοποιοί δεν παρέχουν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους επειδή το κράτος τους οφείλει κάποια εκατομμύρια ευρώ...

Ασθενείς με χρόνιες και σοβαρές ασθένειες, καλούντε να πληρώνουν από την άδεια τσέπη τους τα φάρμακά τους...χιλιάδες άνθρωποι αδυνατούν μιας και τα πιο πολλά απο αυτά είναι πανάκριβα....

Για παράδειγμα, ένας επιληπτικός που παίρνει καθημερινά 2 διαφορετικά σκευάσματα χρειάζεται γύρω στα 500 ευρώ τα μήνα !

Ρεμάλια Σαμαροβενιζελοκαθήκια, να την βάλετε την Ευρωζώνη εκεί που ξέρετε, στα οπίσθιά σας!

Φέρτε πίσω τα κλεμένα, και τα δουλεμένα λεφτά του κόσμου! Φερτε πίσω όλα τα δις σε εισφορές των εργαζομενων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Πόσα εκατομμύρια δολάρια σε ένσημα και εισφορές μπηκανε στα ταμεια σας απο επαναπατρισμενους πολιτικους προσφυγες απο χωρες του πρωην ανατολικού μπλοκ?

Γιατι σας τα στείλανε αυτά τα χρήματα σε δολάρια εδω και χρονια και αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα!

Ρεμάλια, ελεεινά σκουλήκια, φέρτε πισω τα χρηματα του κοσμου και ξεκουμπιστητε από εδώ!


S.O.S

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ανάμεσά τους είναι και 80 παιδιά)

ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΣΙΤΙΣΗ...!

S.O.S

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ




Ψήφισαν Μαζικά των Αγώνα τους..!

Η πλέον αποστομωτική απάντηση στην εργοδοσία του Μάνεση και στα τσιράκια του και στις συνεχείς προσπάθειες να σπάσουν τον ηρωικό αγώνα των απεργών χαλυβουργών εδώ και 7 μήνες, ήρθε χτες αργά το βράδυ με τη λήξη των εκλογών του σωματείου τους και τη μαζική συμμετοχή σε αυτές.

Ειδικότερα, στις χτεσινές εκλογές ψήφισαν 250 εργαζόμενοι και εμπιστεύτηκαν το ενιαίο ενωτικό ψηφοδέλτιο που συγκρότησαν οι τρεις παρατάξεις της απερχόμενης διοίκησης, το οποίο ήταν και το μοναδικό.

Οι εργαζόμενοι εξέλεξαν 5 αντιπροσώπους για το ΕΚ Ελευσίνας και 2 αντιπροσώπους στην ΠΟΕΜ. Εστειλαν, έτσι, με αυτόν τον τρόπο για μια ακόμα φορά μήνυμα στην εργοδοσία, ότι ο αγώνας των χαλυβουργών συνεχίζεται όπως ξεκίνησε ενωτικός και αποφασιστικός.

Αναβλήθηκε η δίκη

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε χτες για την Τρίτη 29 Μάη στη 1 το μεσημέρι η κατ' επείγον εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε προχτές η εργοδοσία της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία των χαλυβουργών μετά από 200 και πλέον μέρες παράνομη και καταχρηστική.

Η εργοδοσία επιχείρησε μέσα σε ένα 24ωρο να εξασφαλίσει καταδικαστική απόφαση για την ποινικοποίηση του πολύμηνου αγώνα.

Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα αναβολής της δίκης που κατέθεσαν οι δικηγόροι του σωματείου, αλλά και δικηγόροι που εκπροσωπούσαν δεκάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις αλλά και τη ΓΣΕΕ.

....
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=23/5/2012&id=14050&pageNo=15&direction=1#!prettyPhoto

"Αέρας κοπανιστός ο Ολάντ"

-Πυρά κατά των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων με αφορμή τις προσδοκίες που είχαν από την εκλογή του Φρανσουά Ολάντ στην προεδρία της Γαλλίας εξαπέλυσε το ΚΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ καταρχήν και από πίσω της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ συνεχίζουν το παιχνίδι εξαπάτησης του λαού με τον δήθεν άλλο αέρα που φυσάει στην ΕΕ.

Ο αέρας αυτός, που πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ διαφήμιζε, μέσα σε λίγες μέρες από την εκλογή Ολάντ αποδείχτηκε αέρας κοπανιστός.

Και ο Ολάντ, όπως και οι ηγέτες των κρατών της ΕΕ, είτε είναι σοσιαλδημοκράτες είτε συντηρητικοί, απαιτούν την εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων των μνημονίων.

Ο λαός πρέπει να σηκώσει κεφάλι στην ΕΕ και στην πλουτοκρατία σπάζοντας την υποταγή και τις επικίνδυνες αυταπάτες».