Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ο Δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος...


"ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΝ"

Ο βρώμικος πόλεμος λάσπης συνεχίζεται Διαβάστε τι γράφει ο κος Χήτος. στο makeleio.gr

Το ρεπορτάζ για το "ρεπορτάζ" χωρις ονοματεπώνυμο του "Ελεύθερου" Ρύπου που αφορά δήθεν τα χρήματα από τα φάτσα κάρτα κονδύλια με τα οποία τάχα πληρωνόταν ο διεκδικητής της έδρας στα Γιάννενα με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, Βασίλης Χήτος, θα έχει συνέχεια μέχρι το βραδυ αργά. Θα βγάλουμε όλο το παρασκήνιο και όλα τα ονόματα εκείνων που είναι αναμεμειγμένοι στην άθλια κατασκευή.

Τον ιθύνοντα νου, τον ρόλο του Γιάννη Μιχελάκη κι αν ήξερε τι θα γραφεί και τι θα δημοσιευτεί, τον αδερφό γνωστού στελέχους της εφημερίδας και τον ρόλο που έπαιξε μέσα στο ΠΕΝΤΆΓΩΝΟ και την εμπλοκή του με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος(έχει και τετοια φυντάνια το παιχνίδι παιδιά-αφού ξέρετε μπάνιο στα λασπόνερα πάμε να κάνουμε βουτίτσες και στα ανοιχτά)αλλά και το ποιος ηγήθηκε της προσπάθειας σπίλωσης.

Πριν από λίγο ο Βασίλης Χήτος με τον οποίο επικοινωνήσαμε μας ανέφερε: "Είναι γνωστό το βρώμικο παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε. Πάμε να πάρουμε την έδρα στα Γιάννενα. Λογικό είναι τα χαλκεία να αντιδρούσαν. Η έδρα με τον Πάνο Καμμένο με τον οποίο επικοινώνησα από το πρωί, θα κερδηθεί. Εαν αποδείξουν όλοι αυτοί ότι έχω την παραμικρή εμπλοκή ζητώ να δημευτούν όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία. Αυτή η υπόθεση θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ο κόσμος πια δεν τρώει κουτόχορτο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την Παρασλευή το βράδυ στην εκπομπή Μακελειό. Και έχουμε να πούμε πολλά".

Η ΕΥΠ Διαψεύδει...


Με ανακοίνωση της διαψεύδει η ΕΥΠ το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ότι ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Χήτος, έχει έμμισθη σχέση με την ΕΥΠ και έλαβε τον περασμένο Ιανουάριο το ποσό των 30.000 ευρώ από μυστικά κονδύλια.

«Η χρηματική απόδειξη στην οποία αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου", με τίτλο "Έμμισθος της ΕΥΠ, υποψήφιος Βουλευτής" και κατά την οποία η ΕΥΠ φέρεται να έχει δώσει 30.000 ευρώ στο δημοσιογράφο κ. Βασίλειο Χήτο είναι καθ΄ ολοκληρία πλαστή και κατασκευασμένη», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της η ΕΥΠ και προσθέτει ότι εντός της ημέρας, ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Κωνσταντίνος Μπίκας θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις.
 



Στο 96,9% η τελική συμμετοχή στο PSI


-Στο 96,9% διαμορφώθηκε το τελικό ποσοστό συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων (PSI) μετά την εκπνοή και της τελευταίας προθεσμίας για ομολογιούχους που αρνούνταν να υπαχθούν, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με το υπουργείο, συνολικά αναδιαρθρώθηκαν περίπου 199 δισ. ευρώ χρέους..!

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων», ανέφερε στην ανακοίνωση ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.