Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

τί λένε οι αναλυτές για σήμερα.

Σταθεροποιητικό προς ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση με την τελική τάση να έρχεται από τις αγορές του εξωτερικού. Οι ανακοινώσεις μακροοικονομικών μεγεθών εκτιμάται ότι θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις αγορές κάτι που παρατηρήθηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση αφού τα θετικά μάκρο από Ευρώπη έδωσαν κέρδη τα οποία όμως στη συνέχεια περιορίστηκαν λόγω των αρνητικών μάκρο που δημοσιεύτηκαν στις ΗΠΑ.

Marfin
Για σήμερα περιμένουμε σταθεροποιητικό προς οριακά ανοδικό άνοιγμα μετά τα καλύτερα των εκτιμήσεων στοιχεία για το ΑΕΠ σε Γερμανία και Γαλλία.

Proton
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα σήμερα με τους επενδυτές να εστιάζουν το βλέμμα τους στα στοιχεία για τον πληθωρισμό σε ΗΠΑ και Ευρωζώνη για τον Ιούλιο. Λόγω της περιορισμένης ειδησεογραφίας περιμένουμε η εγχώρια αγορά να ακολουθήσει την τάση των ευρωπαϊκών αγορών.

Beta
Η ψυχολογία παραμένει Bullish παρά την αρνητική έκπληξη από την υποχώρηση των λιανικών πωλήσεων των Ιούλιο στις ΗΠΑ


Για τη σημερινή ημέρα αναμένονται ήπιες γενικά κινήσεις και συσσώρευση με μειωμένο τζίρο, καθώς πρόκειται για την τελευταία συνεδρίαση πριν από το Δεκαπενταύγουστο. Το θετικό θα ήταν να κρατήσει ο Γενικός Δείκτης τα επίπεδα κατ’ αρχήν των 2.320 μονάδων, με πρώτο στόχο σε ενδεχόμενη ανοδική έξαρση την κατοχύρωση των 2.350 μονάδων, επίπεδα τα οποία «έλεγχε» χθες, στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.


καλή τύχη και προσοχή στο δρόμο σε όσους ταξιδεύσουν σήμερα.

καλή κι η Παναγία αλλά και η ΠΡΟΣΟΧΗ ακόμα καλύτερη.