Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δείτε αυτό...

Πανικός στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ! Mυστική δημοσκόπηση ανατρέπει όλες τις μαϊμού δημοσκοπήσεις!

Πανικός στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ μυστική δημοσκόπηση ανατρέπει όλες τις μαϊμού δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο skopelos news δείχνουν ότι αυτοδύναμη κυβερνηση κάνει η αριστερά στην Ελλάδα και έχουν ξεσηκωθεί οι Αμερικάνοι και η ευρωπαϊκή ένωση. Αυτός είναι και ο πραγματικος λόγος που γίνεται επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ. Ακούστε λοιπόν την αληθινή δημοσκόπηση δεύτερο κόμμα είναι το ΚΚΕ με μικρή διάφορα από την ΝΔ, και πιο συγκεκριμένα: ΝΔ 19%, ΚΚΕ 17,5%, Σύριζα 13% ,ΠΑΣΟΚ 8%, Ελεύθεροι Έλληνες 8%, Δημαράς 5,5%, ΔΗΜΑΡ 4%, χρυσή αυγή 4%, Λάος 3,5%, οικολόγοι 3,5%, Μπακογιανη 1%, ανταρσία 1%, ΛΕΥΚΟ 12%.

Παπαδήμος και μετά της Εκλογές;!!!



Τα σενάρια των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Λουκά Παπαδήμο να παραμένει στο «τιμόνι» της χώρας, ακόμα και μετά τις εκλογές, τροφοδοτεί με δημοσίευμα της η Wall Street Journal.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, καθηγητής οικονομικών στο Harvard και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, επελέγη το Νοέμβριο από τα μεγάλα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, ως συμβιβαστική λύση, για να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο, με τις δημοσκοπήσεις να μην «βγάζουν» κανέναν ξεκάθαρο νικητή ακόμα, ενδέχεται ο Παπαδήμος να κληθεί να βάλει πάλι σε αναμονή την καριέρα του στο Harvard και να παραμείνει στην θέση του Πρωθυπουργού.

Ο ίδιος, μετά από δεκαετίας κακοδιαχείρησης διαδοχικών ελληνικών κυβερνήσεων, που έφεραν το χρέος σε μη βιώσιμα επίπεδα, μπόρεσε να γλιτώσει την χώρα από το χείλος της καταστροφής.

Αν δεχτεί να αναλάβει εκ νέου την θέση του Πρωθυπουργού και θέσει αυστηρούς όρους στον τρόπο διακυβέρνησης του, τότε ένας νέος «Μario Monti» θα έχει δημιουργηθεί.

Και σύμφωνα με την Wall Street Journal, η ελληνική έκδοση του Monti, είναι το καλύτερο πράγμα που η Ελλάδα και η Ευρώπη μπορούν να ελπίζουν.