Κυριακή 12 Ιουνίου 2011





Αγώνας με σχέδιο και προοπτική για την ανατροπή της βαρβαρότητας

Μήνυμα αγώνα, αντίστασης, ανυπακοής και απειθαρχίας, ενάντια στη βαρβαρότητα που διαρκώς ενισχύεται, ενάντια σε όσους θέλουν να διαλύσουν τη ζωή του λαού, μήνυμα γενικού ξεσηκωμού, που θα σηματοδοτήσει την κλιμάκωση του αγώνα μέχρι την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Αυτό το μήνυμα μπορεί και πρέπει να σαλπίσει η απεργία στις 15 Ιούνη. Αυτό το μήνυμα μπορούν και πρέπει να στείλουν οι εργαζόμενοι με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα.
Εργάτες και εργάτριες, αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί αγρότες, γυναίκες και νεολαία, βρίσκονται μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη.
Σήμερα, το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - τρόικας - πλουτοκρατίας, ετοιμάζεται για μια πρωτόγνωρη έφοδο ενάντια στα δικαιώματα και στην ίδια τη ζωή του λαού. Τα νέα μέτρα δεν είναι ξεκομμένα απ' τα προηγούμενα και ούτε, φυσικά, είναι τα τελευταία. Αποτελούν μέρος μιας ενιαίας, στρατηγικά σχεδιασμένης επίθεσης.
Απέναντι σε αυτήν την επίθεση, απαιτείται οργανωμένος αγώνας με σχέδιο και στόχο που θα υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, θα φωτίζει τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα αυτά να ικανοποιηθούν, με πάλη κόντρα στην πλουτοκρατία
Όλοι στο δρόμο, ξεσηκωμός, να μην περάσουν τα εφιαλτικά μέτρα
Σε κλιμάκωση με νέα απεργία καλεί το ΠΑΜΕ
Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να μη μείνουν στην απεργία στις 15 Ιούνη, αλλά να σχεδιάσουν και την κλιμάκωση της πάλης τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Οι προσυγκεντρώσεις της Αθήνας
Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα έχουν οριστεί για τις 9 π.μ. σε διάφορα σημεία:
Πλ. Κάνιγγος: Σωματεία κι εργαζόμενοι Κατασκευών, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών - στριών, ΟΤΑ και δημοσίου τομέα, Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας, Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, Καλλιτέχνες, ΠΑΣΕΒΕ, μαζικοί φορείς Κεντρικού Τομέα
Ακαδημίας και Ιπποκράτους: Συνδικάτο Επισιτισμού - Ξενοδοχείων Αττικής
Πλ. Βάθης: Ομοσπονδίες και Συνδικάτα Τροφίμων, Τύπου και Χάρτου, Μετάλλου, Φαρμάκου, Ενέργειας, Ιματισμού, Τηλεπικοινωνιών.
Πλ. Καραϊσκάκη: Μαζικοί φορείς Δυτικού, Βόρειου Τομέα και Θριασίου.
Πλ. Εθν. Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Συνταξιούχοι, μαζικοί φορείς Νοτίου Τομέα.
Χαυτεία: Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, Εκπαιδευτικοί

Καμιά συναίνεση, καμιά συνδιαχείρηση της κρίσης, καμιά αποδοχή εκβιαστικών διλημμάτων η δημοψηφίσματος



ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ!


ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ και ΔΥΝΑΤΑ.