Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

The International Monetary Fund in Athens!!!!!!!!!!!

στην Αθήνα Βρίσκονται από σήμερα το πρωί δύο! κλιμάκια κιόλας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(που πηδάει όποια χώρα προστρέχει σ' αυτό)με σκοπό να μας ελέγξουν τα (διπλά βιβλία!)να δουν έτσι τα πραγματικά χάλια μας και αν τους είμαστε συμφέρον η ασύμφοροι να μας δανείσουν και με ποιούς όρους!
Οχι που έλεγε η Κυβέρνηση ότι δε θα προστρέξουμε στο ΔΝΤ!

οι Λεβέντες αμέσως μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο έτρεξαν κατευθείαν στο δημόσιο ταμείο και το φιλαράκι τους το Γιώργο Παπακωνσταντίνου και πιάσανε δουλειά.

για δυό ολόκληρες βδομάδες θα κάθονται στο σβέρκο μας ή στα καπούλια μας εν αλλάξ,για να μας παράσχουν την -"Τεχνική Βοήθεια" -βοήθειά μας!

το βέβαιον είναι ότι θα μας βάλουν τη πλάτη επί "τάπητος"ήτοι, η πορεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού και το πρόγραμμα των διαρθρωτικών ρυθμίσεων.

σίγουρο είναι ότι θα μας διατάξουν - προτείνουν - βελτίωση του συστήματος Μηνιαίας παρακολούθησης του προϋπολογισμού,θεσμοθέτηση 3ετιων προϋπολογισμών ανά Υπουργείο ξεχωριστά,ενδυνάμωση του ρόλου του κοινοβουλευτικού ελέγχου,και της ίδρυσης Επιστημονικού γραφείου παρακολούθησης,θα προτείνουν επίσης δυσβάσταχτους νέους φόρους!και τρόπους είσπραξις ληξιπρόθεσμων χρεών κλπ κλπ.

και αν αν είμαστε καλά παιδάκια και τους ακούμε - δηλαδή θα τα πάρουμε τα μέτρα και θα τα υλοποιήσουμε -τότε θα σκεφτούν αν μας δώσουν και πόσα.

πάντως το βέβαιον είναι ότι θα μας τα δίδουν τμηματικά και με το αζημίωτο βέβαια,
πολύ Αζημίωτο!!!!!!

αυτά και ................


καλημέρα μας!