Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ,Χέρι-Χέρι με το Καρατζαφέρη!!!!!!!
μόλις έφυγα εγώ....................................σκατά τα έκανες Γιωργάκη!
με τον Καρατζαφέρη!
μα με τον Καρατζαφέρη!


-με 172 ψήφους υπέρ,Κατά 121 και τρεις διαρροές από το ΠΑΣΟΚ και μία από τη ΝΔ πέρασε το νομοσχέδιο προσφυγής στο ΔΝΤ επι της Αρχής!!!!!

κι ο Παπουτσής Απών!!!!!

-από τους 160 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μόνο τρείς φωνές βροντοφώναξαν παρών και όρθωσαν το μπόϊ τους στο πλευρό του προδομένου πολύπαθου Λαού!
οι οποίοι και διεγράφησαν αμέσως από τον πρωθυπουργό.

-το ίδιο και η Ντόρα αλλα αυτή πήγε με τις επιταγές των μασόνων του ΔΝΤ στο πλευρό του Γιωργάκη!!!!

πού 'σαι Γιαννόπουλε να 'δείς ανίερες συμμαχίες!!!!

ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς αμέσως μετά τη Διαγραφή του Δήλωσε:
ο Κανονισμός της Βουλής δεν δίνει τη δυνατότητα σε κανέναν εκ των βουλευτών να αιτιολογήσει την ψήφο του.
«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που
με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών
ανθρώπων.
«Εκτιμώ ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του
πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν…».

Ο Γ. Δημαράς καταλήγει με την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται (εντός και εκτός Βουλής) να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να αποδίδονται με δήμευση στο Δημόσιο.

Βασίλης Οικονόμου Δήλωσε:
«Μένω στην Βουλή για να στηρίζω Νόμους υπέρ του λαού»

Σε γραπτή δήλωσή του ο διαγραφείς Βουλευτής από το ΠαΣοΚ Βασίλης Οικονόμου, αναφέρει «Έχοντας πλήρη τη συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί ως εκπρόσωπος των πολιτών της Αττικής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...κατανοώντας την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα, έχοντας γνώση του δύσκολου αγώνα που δίνει καθημερινά ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Εκφράζω με την ψήφο μου την αγανάκτησή μου για το γεγονός ότι τα επερχόμενα μέτρα που επιβλήθηκαν από μηχανισμούς που συμμετείχαν ενεργά στην κατακρήμνιση της ελληνικής οικονομίας ή ανέχτηκαν σιωπηρώς τα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας, ζητούν σήμερα από τον ελληνικό λαό να δεχτεί την μετατροπή της Ελλάδας σε μια τριτοκοσμική χώρα.

Ζητούν την κατάργηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων, την υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου του λαού και την καταστροφή της μεσαίας τάξης. Δηλώνω ότι θα παραμείνω
εκπρόσωπος του λαού της Αττικής στο Κοινοβούλιο, ότι θα συνεχίσω να υποστηρίζω κάθε θέση και νόμο της κυβέρνησης που θα συμβάλλει στην αναδιανομή του εισοδήματος, στην εξασφάλιση ενός κράτους δικαίου, στην επαναφορά της κοινωνικής δικαιοσύνης και στην αναζήτηση ενός νέου μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης που θα σέβεται και θα υπηρετεί πρώτα τον άνθρωπο και μετά τους αριθμούς, δηλαδή σε όλα αυτά που προεκλογικά είχε δεσμευτεί το ΠΑΣΟΚ ότι θα υλοποιήσει».
η Σ. Σακοράφα είπε: Κοινωνικά άδικα τα μέτρα!

-τους λόγους για τους οποίους ψήφισε «παρούσα» στην ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τα μέτρα ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας από ΕΕ και ΔΝΤ γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η μέχρι πρότινος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα.

Οπως αναφέρει, θεωρεί κοινωνικά άδικο τον χαρακτήρα των μέτρων, «καθώς από τα μέτρα αυτά πλήττονται μόνον και για μια άλλη φορά αυτοί που ευθύνονται ελάχιστα ή καθόλου».

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με την βουλευτή, δεν αντιστρατεύεται τις αρχές και τα ιδανικά του Κινήματος, δεν αντιστρατεύεται το στόχο για τη σωτηρία της πατρίδας και του ελληνικού λαού.


και το Ντοράκι είπε:
«Επραξα κατά συνείδηση. Ελάχιστη υποχρέωση του καθενός είναι να πράττει με τέτοιο τρόπο ώστε να βγεί η χώρα γρηγορότερα απ' την κρίση!!!!!».