Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

άλλες 109 Μονάδες μείνανε!!!!




 
άλλες 109 Μονάδες μείνανε για να σβήσει ο Κυρ Γενικός τη Ζημιά εξαμήνου.

πιστεύω σήμερα η ΕΤΕ να μην κάνει το χθεσινό ατόπημα και το παίξει πάλι βαρίδι με Όγκο 5 εκατομμύρια!!!!!!!!

γιατί αλλιώς market maker μαζεύω όλα τα αλάνια συν "μαρίδα"και ερχόμαστε στην καβάλας!


και ερχόμαστε στην καβάλας 

χού!

:-((

62 σχόλια:

  1. Aπόστολε είσαι απίστευτος! Δεν άντεξες στον πειρασμό βλέπω και τελικά το άνοιξες το καινούργιο.
    ΧΩΣΤΟΥΣ τα!

    Καλημέρα και από δω μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sorry δεν κατάλαβα καλά.
    Που πάμε για καβάλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήκωσέ το το τιμημένο(βιδεο)
    δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλετε κι άλλα βίδεο? Εντάξει, θα... βιδώσω κι άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέτρο θα το δω μετά τη συνεδρίαση

    τώρα δε προλαβαίνω

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Πετσας

    ότι προαιρείσθε κύριε δεκτών από εμάς :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελα... εδώ είμαι. Απλά έχω βάλει το pc να κάνει 100 δουλειές.. ως συνήθως. Γράφω για την σύζυγο κάτι παραστάσεις σε dvd. Κάνω ως συνήθως τα δικά μου... ξέρεις εσύ. Κοιτάω και κάτι τεχνικά forum που είμαι γραμμένος. Με την τεχνολογία πρέπει συνεχώς να είσαι up to date συνέχεια. Οι δουλειές δν σταματούν.... Απόστολε σε νοιώθω λίγο. Απορώ πως συντηρείς και το blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάνο εχεις πακέτο στο yahoooooooooooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοίτα την απάντησή μου, την έστειλα στο mail σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξανα κοίτα το mail σου

    !! ΕΚΠΛΗΞΑΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σε όλους

    Από capital
    ΟΤΕ: Στα 266,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σήμερα θα γίνει το έλα να δεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλημέρα μανώλη

    ευχαριστούμε για την ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπορείς να κατεβάζεις όλη την είδηση σε μορφή σεντόνι, για να έχουμε έτσι και τις λεπτομέριες
    του θέματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ (ΕΧΑΕ)


    Μέρισμα χρήσις 2008,0,45 ευρώ/μετοχή


    ανακοινώνει, σύμφωνα με την παρ.4.1.3.4. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 6ης Μαΐου 2009, το μέρισμα για τη χρήση 2008 ανέρχεται σε 0,45 Ευρώ ανά μετοχή.
    Το εν λόγω ποσό μερίσματος υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% (0,045 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 18 του ν. 3697/2008), και συνεπώς οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό 0,405 Ευρώ ανά μετοχή.
    Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμένοι στο Σ.Α.Τ. επενδυτές κατά την Παρασκευή 15η Μαΐου 2009 (αποκοπή Τετάρτη 13 Μαΐου 2009, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης).
    Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2009 από την πληρώτρια τράπεζα ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ως ακολούθως:
    1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. σύμφωνα με την παρ.5.5. του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ.
    2. Μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους.
    3. Για όσους εκ των μετόχων για διαφόρους λόγους δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από τις 27 Μαΐου 2009 μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή μέχρι 31.12.2014 (ήτοι μέχρι την παραγραφή του) και πραγματοποιείται με τη κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή-Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο τους.


    Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι μέτοχοι να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας & Σχέσεων με Επενδυτές της ΕΧΑΕ (Τηλ. 210 3366616).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τρίτη 2 ΙΟΥΝΗ 2009 η ΓΣ της ΕΤΕ

    Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.
    Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 "Περί Ανωνύμων Εταιρειών" και τις διατάξεις του ν.2396/96 για τις άϋλες μετοχές, καθώς και το άρθρο 11 του Καταστατικού της Τράπεζας και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 6ης Μαΐου 2009 καλούνται οι Μέτοχοι της εδρεύουσας στην Αθήνα (Αιόλου 86) Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε." σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 2 Ιουνίου 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στο Μέγαρο Μελά επί της οδού Αιόλου 93 - Αθήνα:
    ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
    1. Υποβολή προς έγκριση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις, που αφορούν την εταιρική χρήση 2008 (1.1.2008 - 31.12.2008).
    2. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Τράπεζας για την εταιρική χρήση 2008 (1.1.2008 - 31.12.2008). Διάθεση κερδών.
    3. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Εθνικής Τράπεζας και της απορροφηθείσας λόγω συγχώνευσης εταιρίας με την επωνυμία "Π&Κ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2008 (1.1.2008 - 31.12.2008).
    4. Έγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας και της απορροφηθείσας λόγω συγχώνευσης εταιρίας με την επωνυμία "Π&Κ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" για την εταιρική χρήση 2008, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 Κ.Ν. 2190/1920. Προσδιορισμός αμοιβών του Διευθύνοντος Συμβούλου, του Αναπληρωτού Διευθύνοντος Συμβούλου και των μη εκτελεστικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2010. Έγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας για την εταιρική χρήση 2008, ως μελών των επιτροπών Ελέγχου, Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων, Ανθρώπινου Δυναμικού και Αμοιβών, Διαχείρισης Κινδύνων, και προσδιορισμός αμοιβών τους μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2010.
    5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920 και το άρθρο 30 παρ. 1 του Καταστατικού, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους Γενικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιρειών του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
    6. Ανακοίνωση εκλογής μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος και ανακοίνωση της προσθήκης εκπρόσωπου του Ελληνικού Δημοσίου, ως δεκάτου έκτου μέλους του Δ.Σ., σύμφωνα και με τη σχετική απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας της 22.1.2009 και τα οριζόμενα στο Ν. 3723/2008 "για την ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης".
    7. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τις Οικονομικές Καταστάσεις της Τράπεζας και τις ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου των εταιρειών της για τη χρήση 2009 και καθορισμός της αμοιβής τους.
    8. Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις
    Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Μέτοχοι αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό οφείλουν:
    1. Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή ως και την 28 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη) πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα (Κεντρικό Κατάστημα και Καταστήματα Δικτύου ή Υποδιεύθυνση Μετόχων- Αιόλου 93, ισόγειο).
    2. Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωςή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης την οποία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή ως και την 28 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη) πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα (Κεντρικό Κατάστημα και Καταστήματα Δικτύου ή Υποδιεύθυνση Μετόχων- Αιόλου 93, ισόγειο).
    Όσοι από τους μετόχους είναι νομικά πρόσωπα πρέπει μέσα στη ίδια προθεσμία να καταθέσουν σύμφωνα με το νόμο και τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα, εκτός αν αυτά έχουν ήδη κατατεθεί στην Τράπεζα μας, οπότε αρκεί να μνημονευθεί στο έγγραφο αντιπροσώπευσης πού έχουν παραδοθεί αυτά.
    Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να παραδοθούν στην Τράπεζα και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης σε περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.
    Προς διευκόλυνση των κ.κ. Μετόχων και προκειμένου να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, υπάρχει η δυνατότητα να εξουσιοδοτήσουν την Τράπεζα να προβεί για λογαριασμό τους στις απαιτούμενες για τη δέσμευση των μετοχών τους ενέργειες (τηλ. επικοινωνίας Υποδιεύθυνσης Μετόχων 210-3343414,16,21, 26,28,60,94, fax 210- 3343404, 3343406, 3343410).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε συνέχεια για ΟΤΕ

    Κέρδη ενισχυμένα κατά 89% σε σχέση με πέρυσι ανακοίνωσε ο ΟΤΕ για το α΄ τρίμηνο του 2009. Ειδικότερα, τα ενοποιημένα κέρδη του Οργανισμού ανήλθαν στα 266,7 εκατ. ευρώ στο εξεταζόμενο διάστημα, από τα 141,1 εκατ. ευρώ του α΄ τριμήνου του 2008.

    Ο κύκλος εργασιών στο α΄ τρίμηνο υποχώρησε κατά 5,4% στα 1,45 δισ. ευρώ, έναντι 1,537 δισ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου της περυσινής χρήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΠΑΠ

    Γνωστοποίηση πληρωμής υπολοίπου Μερίσματος 1,26 ευρώ/μετοχή,Χρήσης 2008.


    Σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.4. του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών, η ΟΠΑΠ Α.Ε. γνωστοποιεί στους μετόχους της, ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας στις 6.5.2009 αποφάσισε τη διανομή συνολικού μερίσματος 2,20 ευρώ ανά μετοχή για την εταιρική χρήση 2008. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Εταιρείας στις 24.11.2008 είχε αποφασιστεί η διανομή προσωρινού μερίσματος χρήσεως 2008 ύψους 0,80 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο καταβλήθηκε στους δικαιούχους στις 24.12.2008.
    Το υπόλοιπο μερίσματος χρήσης 2008 ύψους 1,40 ευρώ ανά μετοχή υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 18 του Ν.3697/2008, ήτοι καθαρό ποσόν 1,26 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του υπολοίπου μερίσματος χρήσης 2008, είναι οι μέτοχοι της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Πέμπτη 04.06.2009 (ημερομηνία προσδιορισμού-record date) . Η αποκοπή του δικαιώματος στη λήψη του υπολοίπου μερίσματος χρήσης 2008 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2.6.2009.Η πληρωμή στους δικαιούχους του υπολοίπου μερίσματος χρήσης 2008 θα γίνει την Πέμπτη 11.6.2009, από την πληρώτρια τράπεζα "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ως ακολούθως:
    1. Μέσω των χειριστών των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες, θεματοφύλακες και χρηματιστηριακές εταιρείες), σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.3.4. του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ.
    2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους.
    3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η καταβολή του μερίσματος μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξή του από 18.06.2009, μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
    Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω περιπτώσεις 2 και 3 είναι δυνατή μέχρι 10.6.2010 με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους. Μετά την παραπάνω ημερομηνία (10.6.2010), η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας (Λ. Κηφισού 62, Τ.Κ. 12104, Περιστέρι-Αθήνα, τηλ. Επικοινωνίας 210-5798930, Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να επικοινωνούν με την Υποδ/νση Θεματοφυλακής της Εθνικής Τράπεζας, τηλ. επικοινωνίας 210 3340611-613.
    Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πέντε (5) ετών παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα αγαπητοί φίλοι,

    Πρίν απο ...πολλά χρόνια, βρισκόμουν σε ένα καζίνο στο Bayswater του Λονδίνου. Ετοιμαζόμουν να ποντάρω στο κόκκινο. Σημειωτέον οτι προηγουμένως είχε έρθει το μαύρο, 7 συνεχόμενες φορές, πράγμα που φυσικά ΔΕΝ αλλάζει τις πιθανότητες (αντίθετα απο ότι πιστεύουν οι περισσότεροι !)

    Ξαφνικά, εμφανίζεται δίπλα μου ένας μυστήριος τύπος που έβλεπα για πρώτη φορά στη ζωή μου (κλασσικός ...Κύπριος του Λονδίνου) και μου λέει σε άψογα ...Ελληνικά : " Follow the colour, ρε !! "

    Το μαύρο ήρθε για 8η συνεχόμενη φορά και έχασα ! Ο δε Κύπριος μου είπε : " Στόλεγα , δε με άκουσες ρε φίλε... "

    Τα ίδια συμβαίνουν και στο Χρηματιστήριο, απο τις 9 Μαρτίου, μόνο που το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο προκατειλημμένο, πράγμα που ίσως δίνει πολύ μεγαλύτερη ευχέρεια χειρισμών στον επενδυτή - παίκτη !

    Εχω την γνώμη πως είτε κάποιος είναι "αντιθετιστής" (contrarian) είτε "ακολουθητής" (goes with the flow) βλάπτεται το ίδιο. Η πιο σωστή τακτική είναι να ακολουθεί κανείς την έμπνευσή του, η οποία όμως πρέπει να βασίζεται στην πλατύτερη και βαθύτερη δυνατή γενική και ειδική πληροφόρηση !

    Παρά τα παραπάνω θεωρητικά, ομολογώ ότι όλο αυτό το διάστημα είμαι εγκλωβισμένος απέξω, χωρίς ούτε μία μετοχή. Προς μεγάλη μου λύπη φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δυνατό ξεκίνημα με ΠΟΛΥ καλό τζίρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οι traders στη ΕΤΕ κάνουν πάλι τα κόλπα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ negentropist

    στην Κέρκυρα 17 φορές σερί έβγαινε το Μαύρο!!!!
    στο βουνό επι Δημητρίου φορές 12 ζερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ albatrus

    Eίναι μέσα στις πιθανότητες και συμβαίνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ negentropist

    ΝΑΙ!
    γιατί η μπίλια ΔΕΝ θυμάται ΠΟΤΕ που έκατσε την προηγούμενη μπιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. είδαμε και το 2263 στον κυρ Γενικό :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αλλη μια μέρα βαρίδι η ΕΤΕ
    θα τραβήξει και τις άλλες μετοχές κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα,

    μου "σφύριξαν" οτι θα γίνει παιχνίδι στην ΣΠΡΙ και ΜΛΣ, συνήθως δεν ακολουθώ, διότι οι παπαγάλοι λένε 1 καλή και σε 2 σε χώνουν, πάντως η ΑΛΑΠΙΣ τους βγήκε, εκεί μπήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάντως η ΜΛΣ και καλή εταιρεία είναι και καλά μεγέθη έχει... αλλά δεν ξέρω αν πέζεται καθόλου. Δλδ αν κάνει όγκους και δή συχνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τώρα που το σκέφτομαι και η ΣΠΡΙ έχει καλά μεγέθη αν και πρώτα θά'πρεπε να κοιτάξουμε πρώτα λίγο τον ICAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ξύλο που τρώει ο ΟΤΕ είναι λόγω ανακοινωσης κερδών. Έπρεπε να ανακοινώσει ζημιές για ν' ανεβαίνει;
    Η ΣΠΡΙ Μάνο, μπορεί και να τρέχει με το δείκτη στο -όσο θες και αυτή απάνω. Για τα μεγέθη της συμφωνώ και είναι και σχετικά συγκεντρωμένη στους αδελφούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανακοινώθηκαν και τα επιτόκια της ΕΚΤ 1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Tην κοίταξα λίγο την ΣΠΡΙ. Και δεν έχει ανέβει και οι αδελφοί "μάλλον την θέλουν" και έχει όγκους. Εγώ αυτή την εποχή δεν μπορώ ν'αγοράσω άλλα... αλλά προτείνω ΣΠΡΙ αν είναι να ασχοληθεί κάποιος με 1 απο τις δύο ;-)
    σύμφωνα με το
    "διότι οι παπαγάλοι λένε 1 καλή και σε 2 σε χώνουν"

    Πάντως έχει και ωραίο γράφημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απόστολε είδες καθόλου τα βίντεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. στο 47,2% αύξησαν οι ξένοι τη συμμετοχή τους στο ΧΑ τον Απρίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ Πέτσας

    ΟΧΙ θα τα ΄δώ το βράδυ γιατί δε μπορώ τώρα να κάνω αποσύνδεση :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. με 1 εκ ευρώ έπεσε 2,5% ο δείκτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μόνο άσχημα, αλλά σα να μαγειρεύεται κάτι. Μάλλον πρέπει να δείξει ότι δεν μπορεί να περάσει το 2300 - ισχυρή αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο τζίρος της ΕΤΕ και ΟΤΕ είναι χωρίς πακέτα αν δεν κάνω λάθος. Πακέτα εσωχρηματιστηριακά εννοώ, γιατί εξωχρηματιστηριακά δε γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. πανικός στα παράγωγα τρέχουν όλοι να κλείσουν τις θέσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. έτσι είναι τα πακέτα γίνονται εκτός ΧΑ νόμιμα;-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το ζήτημα Απόστολε, είναι αν θέλουν να δημιουργήσουν πανικό ή ήρθε η ώρα του πανικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ξεκίνησε το τρενάκι του τρόμου
    και δεν ξέρουμε που θα σταματήσει
    πάντως το χάσμα θα είναι μεγάλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάντως ο FTSE100 είναι ακόμα στο +1,74%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απο τα νησιά της Καραιβικής κάθονται και μας παίζουν, ξαφνικά, κάτι είδαν μπροστά τους, και πάτησαν το sell, ακολούθησαν και οι εγχώριοι μεγάλοι παίκτες και βρήκαν χαραμάδα στην πόρτα, έτσι την έσπασαν.
    Οι ντόπιοι προ πολλού έχουν χάσει τον έλεγχο της αγοράς στον 20άρη, με όποια μουσική τους παίζουν οι ξένοι, με αυτήν χορεύουν.
    Με μικρότερα χαρτιά, τύπου ΒΙΟΧΚ, ΠΡΟ και κάτω, στήνουν κανα παχνίδι μόνοι τους ή και με καμιά Morgan κτλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ mihm

    τα golden boys της Εθνικής είναι πίσω από τους "Ξένους της Καραϊβικής :-)))

    έχουν βγάλει εκεί κωδικούς Νό_μι_μα!
    και μέσα σε λίγα χρόνια θα βάλουν στο χέρι ΟΛΕΣ τις μετοχές της Εθνικής.

    τώρα θα την πάνε στα 5 ευρώ την Εθνική.

    το άρθρο μου σήμερα ΔΕΝ ήταν τυχαίο.

    με ένα εκατομμύριο γύρισαν την αγορά κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα,

    έλειψα για λίγο, Αποστόλη έχουν να κάνουν τις Α.Μ.Κ. οι τράπεζες, και μάλλον αυτό θα γίνει σχεδόν παράλληλα παγκοσμίως, όταν γίνει αυτό, σίγουρα τα χαρτιά δεν θα είναι τζάμπα.
    Θα έχουμε διακυμάνσεις σίγουρα, αλλά τα 5 euro ακόμα δεν μπορώ να τα δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. χαιρετίζω την παρέα ... και την μιχμόγατα του χαα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργο καλησπέρα, έχασα και το mail σου λόγω του κλασικού format που κάνω σχεδόν κάθε μήνα, κάποια στιγμή γράψε μου για να το κρατήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. έχασε το Αμβούργο και είμαι τσατάλια.
    δε μπορώ να πάρω και ξύδι να συνέλθω μου το απαγορεύει ο γιατρός

    θα προσπαθήσω αύριο στον πρωϊνό μου περίπατο να με περάσει.

    όσο για το ΧΑ αύριο αποχή.

    μελέτη καλά το σαββατοκύριακο για να μπω στο νέο πνεύμα της αγορά και........

    από δευτέρα πάλι,πρώτα ο θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Έχουμε ξανά ύστερα απο 2 μήνες το κυνήγι της γάτας με το ποντίκι, μόνο που δεν φαίνεται καθαρά ποιά είναι η γάτα και ποιό το ποντίκι, κάτι υποπτεύομαι, αλλά αυτό δείχνει πολύ εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή