Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Προϊστορικά ευρήματα στην Καρδίτσα.


Σημαντικά προϊστορικά ευρήματα αποκάλυψε σωστική ανασκαφή στον Πρόδρομο Καρδίτσας, λόγω κατασκευής νέου σχολείου στη θέση παλαιότερου.

Η ανασκαφή διεξήχθη στα διαστήματα Φλεβάρης - Σεπτέμβρης 2007 και Μάρτης - Μάης 2008. Κάτω από διάσπαρτα λείψανα των ιστορικών χρόνων εντοπίστηκαν προϊστορικά στρώματα. Στα κατάλοιπα του στρώματος των ιστορικών χρόνων περιλαμβάνονται θεμέλια (αρχαϊκά/ κλασικά), ταφή ενήλικου ατόμου (κλασικών χρόνων) κ.ά.

Σε όλο το σκάμμα εντοπίζονται μεγάλες συγκεντρώσεις ψημένης από πυρκαγιά πηλόμαζας, με αποτυπώματα κορμών, κλαδιών, αχύρου, από κατάλοιπα οικημάτων με υλικά κατασκευής τον αχυροπηλό και πασσάλους, με διατηρημένες τις οπές στερέωσής τους. Βρέθηκαν και αποτυπώματα σανίδων, δείγμα εξελιγμένης ξυλουργικής διαδικασίας, χώροι κατεργασίας εργαλείων και δύο ταφές (νεαρού ατόμου και νηπίου), ακτέριστες, που σαφώς είχαν παραβιαστεί.

Εντοπίστηκαν και κινητά ευρήματα: Πληθώρα κεραμικής (200 κιβώτια) με τμήματα προϊστορικών αγγείων, όστρακα, αντικείμενα (αρχαϊκής, κλασικής, βυζαντινής και οθωμανικής περιόδου), εργαλεία, πήλινα υφαντικά βάρη, πήλινα ειδώλια, ανθρωπόμορφα (ποικίλων τύπων), κοσμήματα (πήλινα και από δόντι ζώου) κ.ά.

Λόγω της σπουδαιότητας των ευρημάτων και επειδή η έρευνα εξελίσσεται, η αρμόδια ΛΔ' Εφορεία Αρχαιοτήτων και ο διευθυντής της ανασκαφής, Π. Χατζηαγγελάκης, ζητούν την ανέγερση του σχολείου σε άλλη θέση, μακριά από τον πυρήνα του οικισμού.




92 σχόλια:

  1. νάτα τα μαντάτα νάτα!


    Στάσιμα έσοδα, υπέρβαση δαπανών
    Δεσμεύσεις Παπαθανασίου στο Ecofin για άμεσα μέτρα μείωσης του ελλείμματος

    Έσοδα ύψους 5 δισ. ευρώ αναζητεί το οικονομικό επιτελείο


    Δεσμεύσεις για τη μείωση των ελλειμμάτων, χωρίς να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα, αναμένεται να αναλάβει ο Γ.Παπαθανασίου στα συμβούλια Eurogroup και Ecofin που συνεδριάζουν τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Λουξεμβούργο.

    Τα σενάρια που εξετάζονται στην κυβέρνηση, σύμφωνα με Τα Νέα, είναι μέτρα άμεσα, αργότερα ή σε δύο δόσεις.

    Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού στο πρώτο τετράμηνο δείχνουν ότι ο ρυθμός αύξησης των εσόδων είναι μηδενικός, ενώ αντίθετα οι δαπάνες αυξάνονται με ρυθμό άνω του 20%.

    Έτσι, τα έσοδα που αναζητούνται ξεπερνούν τα 5 δισ. ευρώ.

    Υπενθυμίζεται ότι, το Ecofin έχει ζητήσει από την Ελλάδα να ξεκινήσει από το 2009 μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, προκειμένου το δημόσιο έλλειμμα να μειωθεί κάτω του 3% το 2010. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δώσει προθεσμία στην Ελλάδα να καταθέσει ένα πακέτο μέτρων έως τις 24 Οκτωβρίου.

    O υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου θα πάει σήμερα, Δευτέρα, στο Λουξεμβούργο, όπου πραγματοποιείται το βράδυ η συνεδρίαση των υπουργών της ευρωζώνης (Eurogroup) και αύριο, Τρίτη, το τακτικό Συμβούλιο υπουργών Οικονομίας της ΕΕ (Εcofin).

    Ο κ. Παπαθανασίου θα ενημερώσει τους ομολόγους του για τα φορολογικά και διαθρρωτικά μέτρα που σκοπεύει να λάβει η κυβέρνηση, ώστε το έλλειμμα να υποχωρήσει και πάλι προς τα επίπεδα του 3% του ΑΕΠ.

    Στην ατζέντα των συμβουλίων κυριαρχούν η συζήτηση των προτάσεων που ετοίμασε η Κομισιόν στο τέλος Μαΐου για την αναμόρφωση των κανόνων εποπτείας του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και η πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων στήριξης των τραπεζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όσες φορές και να πάτε Παραλία λεβέντες μου,

    τα νέα μέτρα ΔΕ τα γλιτώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεκαετές ομολογο ύψους 8 δισ. ευρώ
    Στα 54 δισ. ευρώ εκτοξεύθηκε ο δανεισμός του Δημοσίου


    από το μεγάλο κεφάλαιο το κράτος δανείζεται με ομολογίες και τα σπασμένα [τοκοχρεολύσια]τα πληρώνει ο λαουτζίκος.

    παλιός χαβάς και πιάνει πάντα


    παραλία ήθελες!


    σκάσε και πλήρωνε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λεπτομέρειες για το "περί ου ο λόγος"

    Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) πραγματοποίησε δημοπρασία του δεκαετούς ομολόγου, ύψους 8 δισ. ευρώ, η οποία εκτόξευσε στα 54 δισ. ευρώ τα «δανεικά» που έχει πάρει το υπουργείο Οικονομικών από την αρχή του 2009 για να πληρώσει τόκους και χρεολύσια και να καλύψει τρέχοντα ελλείμματα.
    Το ποσόν αυτό είναι σημαντικά υψηλότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις της κυβέρνηση για δανεισμό ύψους 41 δισ. ευρώ το 2009, όπως προέβλεπε ο προϋπολογισμός. Το ποσόν αυτό, όμως, έχει ξεπεραστεί προ πολλού και, σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις, το Δημόσιο θα δανειστεί εφέτος συνολικά περί τα 60 δισ. ευρώ.

    Όπως σημειώνει η εφημερίδα Το Βήμα, οι πλέον απαισιόδοξες εκτιμήσεις ανεβάζουν τον ετήσιο δανεισμό ακόμη και στα 85 δισ. ευρώ, εφόσον η κυβέρνηση αποφασίσει να εξοφλήσει τις οφειλές της προς τους ιδιώτες (προμηθευτές του Δημοσίου, κατασκευαστές) αλλά και να καταβάλει τις νομοθετημένες ενισχύσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ.

    Σε κάθε περίπτωση, το Δημόσιο εξακολουθεί να δανείζεται ακριβά. Παρά τη μείωση του βασικού επιτοκίου του ευρώ στο 1% και τη σχετική ομαλοποίηση στις διεθνείς αγορές χρήματος που αποτυπώνεται στην υποχώρηση των διατραπεζικών επιτοκίων Εuribor, το Δημόσιο πληρώνει «καπέλο» σε σχέση με την υπόλοιπη ευρωζώνη μέσω της αγοράς ομολόγων.

    Η χθεσινή δημοπράτηση των δεκαετών τίτλων ολοκληρώθηκε με επιτόκιο υψηλότερο κατά 1,87% ή 187 μονάδες βάσης σε σχέση με την απόδοση των αντίστοιχων γερμανικών τίτλων (buds). Η διαφορά αυτή αντικατοπτρίζει το μεγαλύτερο ρίσκο που αναλαμβάνουν οι επενδυτές αγοράζοντας ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι του Δημοσίου είναι όλοι παρόντες σήμερα στη Δουλειά;

    η πρωϊνή αναφορά τί έδειξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωννννν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ξεκίνησες ωραία με τα αρχαιολογικά αλλά μετά μας ξενέρωσες με την ωμη πραγματικότητα
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημέρα Πέτρο.

    αυτό δε είναι τίποτα

    ΜΗ μας ξενερώσει σήμερα απότομα ο κυρ γενικός

    και το φυσάμε και δε κρυώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oil 69,22 +1,66%

    GOLD $954,20 +0,18%

    EUR/USD 1.2909


    china +0,47%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λοιπόν αρχίζει το match

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα. Επικριτικός ο Απόστολος σήμερα και ίσως όχι άδικα.
    Πάντως απ'ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι εδώ δεν πρέπει να είμαστε... στρατιωτικοί.
    ...Στα καθ'ημάς και τα ... καπιταλιστικά μας. "Οικολογικά" σήμερα τα ευρωπαϊκά καο ο "μεγάλος" της Ασίας.
    1 εξήγηση είναι ότι χθες είδαμε στις ειδήσεις ότι όλη η Ευρώπη ήταν "μπλε" (το χρώμα του χρήματος?). Αρα σήμερα ο "μπλε" το γιορτάζει με άνοδο στα χρηματιστήριά του. Ομως ο μεγάλος Ασιάτης, απ'οσο ξέρω, είναι κόκκινος. Μήπως το χρήμα δεν καταλαβαίνει από χρώματα?
    Ακόμα και στην Ιταλία (που τους θεωρούσα έστω λίγο πιο σοβαρούς από μας) βγάλαν σχεδόν παμψηφεί τον... μαφιόζο. Ηηηηημαρτον! Αρα μήπως είμαστε και λίγο σοβαροί εδώ (δεν το γλυτώνω το δαφνί).
    Θα το τονίσω άλλη 1 φορά. Οι "πειρατές" κέρδισαν 1 θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Αν θέλετε κοιτάξτε πως συσπειρώθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η άποψη μου είναι ότι και οι δεινόσαυροι άντεξαν γύρω στα... 160Μ χρόνια. Ακόμα και αυτό το διάστημα είναι πεπερασμένο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημέρα μάνο

    τη λέσχη αξιωματικών τη τσούξαμε φωτιά

    τις καραβάνες τις κάναμε γλάστρες

    και τα σπαθιά τα κάναμε εργαλεία

    τον Αβέρωφ τον κάναμε μουσείο

    και ........



    αυτά.

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χωρίς παρεξήγηση Απόστολε. Το "δεινόσαυροι" στόχευε στο σύστημα που κάθεται στο σβέρκο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μίλα ελεύθερα δε υπάρχει παρεξήγηση εδώ μέσα.



    σ΄αυτόν εδώ το μπαξιέ ανθίζουν ΟΛΑ τα λουλούδια :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στο σβέρκο μας κάθονται τα παράσιτα!

    έτσι να τα λές παράσιτα!

    ή βδέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν... μήνυμα ημέρας:
    We are all agreed that your theory is crazy. The question which
    divides us is whether it is crazy enough to have a chance of being
    correct. My own feeling is that it is not crazy enough.
    -- Niels Bohr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα στην παρέα,

    κι εδώ έχουμε μουσικό θέμα από τις 1000+1 νύχτες αυτή τη φορά από τη διασκευή για μπαλέτο! Όμορφη μουσική ωραίες ιστορίες.

    Το arirang που φαίνεται στην οθόνη είναι προφανώς το όνομα του τηλεοπτικού Κορεάτικου καναλιού. Είναι μια λέξη θρύλος που χρησιμοποιείται πολύ σε αυτήν την περιοχή. Αντιπροσωπεύει με τη σειρά του μιαν εξίσου όμορφη αρχαία ιστορία με πολλές εκδοχές. Η λέξη arirang σημαίνει όμορφο-αγαπητό έτσι έλεγαν τα όμορφα μονοπάτια στα ψηλά βουνά κοντά στη Σεούλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αγαπητή φίλη Ευαγγελία σε ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική σας διάθεση να μας ενημερώσετε για τις λεπτομέρειες του έργου και χαιρόμαστε για την παρουσία σας στο Βλογι μας

    οσο για την Κορέα,

    αυτή είναι υπεύθυνη για τη πτώση στο ΧΑ με τη νέα πυρηνική δοκιμή και την απειλή πολέμου στη περιοχή.

    ο άνθρωπος δυστυχώς έχει δυό πλευρές.

    οταν μας δείχνει την καλή του Πλευρά μας ανεβάζει στα ουράνια και οταν μας δείχνει τη κακή του τη ψυχρή του και τη ανάποδη μας στέλνει στα τάρταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μάνο ποιό είναι το τρελό και ποιο το λάθος πασά μου!


    αρνείσαι οτι σε μια κοινωνία η εργασία ειναι κοινωνική και ότι για να υπάρχει ισότητα και δικαιοσύνη θα πρέπει το προϊόν της εργασίας να μοιράζεται εξ ίσου σε όλους πριν των κηφήνων!

    για τους κηφήνες το είπε κι ο χριστός.

    "ο μη εργαζόμενος μηδέ εστιαίτω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕ πρόλαβε να προκηρύξει απεργία διαρκείας μέσα στο Ιούνη η ΔΕΗ και η μετοχή της χάνει -5,00%

    ;-((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα.... πλέον...
    Απόστολε, ουδεμία αντίρησις... Απλά διαπιστώσεις έκανα στα παραπάνω σχόλια. Δυστυχώς δεν αναγνωρίζονται στην πράξη αυτά. Ισως κάποιος "άγγελος" ντυμένος "διάβολος" να φέρει την άνοιξη. Ετσι κάπως δείχνει κάποιος στην Ρωσία

    Μόνο ακόμα 1 παρατήρηση - παράδειγμα... Το παπ-τεστ ισχύει και γίνεται για όλες τις γυναίκες ουδεμίας εξαιρουμένης. Αλίμονο και αν κάναμε το τεστ μόνο σε αυτές που "δεν είναι κηφήνες". Εκτός και αν το παράδειγμα μου δεν ταιριάζει στην περίσταση.
    Εκεί διαφέρει άλλωστε ο άνθρωπος από τα άλλα είδη.

    Συμφωνώ απολύτως στο

    "μας δείχνει την καλή του Πλευρά μας ανεβάζει στα ουράνια και οταν μας δείχνει τη κακή του τη ψυχρή του και τη ανάποδη μας στέλνει στα τάρταρα"
    δυστυχώς όμως δεν είναι όλα, ακόμα, τέλεια... θα πάρει τον χρόνο του.

    Το μουσικό θέμα είναι θεσπέσιο και ευχαριστούμε την Ευη για την όμορφη πληροφορία. Παραπιπτόντως (δεν το γνώριζα μέχρι που το άκουσα) το "ρεφρέν" αυτου του μουσικού θέματος το χρησιμοποίησε και η αγγλική μουσική μπάντα "The Damned"(!) σε 1 από τις "καταραμένες" ελεγείες της: "the curtain call". Αν θέλετε να τους ακούσετε 1 συμβουλή: είναι "επικίνδυνοι" και στους στοίχους και στην μουσική. 1 κομμάτι τους:

    http://www.youtube.com/watch?v=6JiQzFXSV14

    από το album "Phantasmagoria" (!!)

    Το οποίο δεν είναι χαρακτηριστικό της μουσικής της οποίας συνήθως έπαιζαν. Αν το βρείτε σε καλή ποιότητα και θέλετε να το ακούσετε προτείνω σε 1 καλό ηχοσύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μάνο χαίρομαι που σε άρεσε η μουσική και ευχαριστούμε πολύ για την πρόταση :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ισως άσχετο με το μπλογκ μας αλλά μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους έστω ενημερωτικά...

    Εικασία-εκτίμηση για το τι μπορεί να πήγε στραβά στην πτήση 447 της Air France, από την οπτική γωνία ενός μηχανικού αυτοματισμών. Το δίλημα που τίθεται σε συμβιβασμούς κόστους - ασφάλειας ανθρώπινων ζωών :

    http://www.designnews.com/article/278529-What_Happened_to_Flight_447_A_Designer_s_Worst_Dilemma.php?nid=3073&rid=4941217

    Καλησπέρα Θανάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λοιπόν... διαβάστε ιστορία:
    Πάει ο μπόμπιρας με την νουνά του στον παράδεισο παιχνιδιών να του πάρει το δώρο γενεθλίων. Την πάει κατευθείαν στο επίμαχο ράφι για το "στοχευμένο" δώρο. 1 από τα πολλά "playmobil", χωρίς 2η συζήτηση. Μετά κατευθείαν στο ταμείο. target focused όχι αστεία... Tριγύρω χαμός από 1Μ παιδάκια. Αυτός ατάραχος πήρε αυτό που ήθελε χωρίς πολλά πολλά. Στο ταμείο κάνει την ερώτηση "μόνο αυτά έχετε?" Τον κατάλογο τον ξέρει απ'έξω και ανακατωτά. Του δείχνουν τον κατάλογο... "όχι.. υπάρχουν κι άλλα"... κοιταζόντουσαν οι 2 πωλήτριες (ο τύπος το κατέχει το θέμα).
    Στον δρόμο δείχνει της νονάς του 2 επόμενους... στόχους από τον έξτρα κατάλογο.
    "Σήμερα σου πήρα το δώρο σου δεν έχω άλλα" απαντά η δύστυχη. "Δεν πειράζει... αν δεν έχεις θα κλέψεις την τράπεζα που έχει πολλά λεφτά και θα τα πάρουμε". Μιλάμε για master plan όχι αστεία. Δεν τό'ξερα ότι τον Θεό τον λένε μερικές φορές και playmobil! Mιλάμε για θρησκεία υπεράνω τραπεζών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πέτροοοο που είσαι? Εχω ψιλοσυνέλθει σήμερα. Μου χάνεσαι όταν είμαι εδώ και τούμπαλιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολλές κραυγές ακούγονται, τι συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλησπέρα φίλες και φίλοι!

    πολύ ωραίο μίτο άνοιξες Αποστόλη και μπράβο σου.

    αλήθεια,πέρασε χειρότερη κυβέρνηση στα οικονομικά την τελευταία 20ετία απ τη χώρα μας;

    το πράγμα έχει ξεφύγει και οι Νεοδημοκράτες δε βγάζουν ΚΑΜΙΑ κραυγή διαμαρτηρίας προς την ηγεσία τους...

    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ποια συσπείρωση φίλε;

    εδώ μιλάμε για ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ χαζομάρα.δεν δουλεύει τίποτα σωστά και η εγκληματικότητα στο κόκκινο...

    λές οι ληστές να μην κλέβουν περιουσίες Δεξιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. έλεγαν για τον αυτόματο πιλότο της κυβέρνησης Σημίτη...

    τώρα έχουμε πιλότο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το τρένο έχει πιάσει την απότομη κατηφόρα και κανείς δεν υπάρχει να πατήσει έστω λίγο το φρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η Ελλάδα, Σωτήρη, σχεδόν πάντα, με αυτόματο πιλότο βολεύονταν, τώρα χάλασε κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μόνο το ABS δουλεύει. Χωρίς φρένο. Σώτο με τι ISO μετράς τη χαζομάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φουρκισμένο σε βρίσκω... κούλαρε αλλιώς θα πάθεις τα δικά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εγώ φίλε είμαι στους ανθρώπους που ΔΕΝ χρωστάω,έχω σπίτια στην πόλη,στο βουνό ,στην Χαλκιδική και έχω 2 δουλειές..

    ΠΑΡΟΛΑ αυτά βλέπω κάθε ημέρα το μπουρδέλο που φτάσαμε και χτυπάω καμπανάκια.

    ΘΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ αν πάει έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είμαι ο Πέτρος και μόλις ...τελείωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πέτρο, σε λίγο θα τελειώσει και η Πετρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ....τις φυσιοθεραπείες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από αύριο αρχίζω τα μασάζ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τουλάχιστον μην πάνε χαμένα τα κέρδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καφεδάκια...ταξίδια...μασάζ... τί άλλο θα ακολουθήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. όπως σας κόβω όλοι για το Σ.Ε.Ξ. είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Θανάση διάβασες τι εστί Σ.Ε.Ξ.? πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @#%$@#&^% εταιρείες dsl . To διαολό μου μέσα... και έξω. Τοσην ώρα έγραφα και τό'χασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φαντάζομαι ο Απόστολος να λείπει, γιατι θα του πέσουν τα μαλλιά με τα γραφόμενά μας...

    Μάνο είσαι better? τι σύνδεση είπαμε ότι έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παλιά είχα vivodi. DOYΛΕΥΕ! . Τώρα έχω την καλύτερη! Τι διάολο όλα ανάποδα δουλεύουν εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θανάση δρόσισε επάνω ?
    μήπως θες τα αποτελέσματα του δήμου σου?(αρκει να μου πεις ποιός είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πέτρο, μιλάς τώρα στον υπεύθυνο των εκλογών για το νομό μου και με προσβάλλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Mersi. Καλύτερα είμαι. Πήγα σε 3ο γιατρό... τα ίδια μου είπε. "Το καλύτερο φάρμακο είναι το... γράψιμο. Αν το κάνεις καλά θα έχεις αποτέλεσμα" αλλά δεν τα πάω καλά στο "γράψιμο". Γι'αυτό του τα λέω του Σώτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πάλι εξαφανίστηκε ο κατέχοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θανάση δεν το ήξερα sorry

    Μάνο και εγώ δεν τάγραφα και τόκοψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είσαι "υπεύθυνος των εκλογών για το νομό μου"? Γιατί δεν τους τραβάς καμιά νοθεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ρε Μάνο λεύτερο παιδί είναι, τι να κάνει μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Οχι τό'κοψες... το κόντυνες θες να πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ενώ εμείς στην μπουρού ε Πέτρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μάνο, τί νομίζεις ότι έκανα επί εποχής ΕΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Θανάση μην μου πεις ότι έχεις σχέση με τα "κυπαρρίσια"!!
    Εσύ δεν είσαι πάλιουρας... είσαι αρχαίος. Μου λείπει λίγος σεβασμός! σόρρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τώρα είχα ένα προβληματισμό, υπέρ ποίου να νοθεύσω και δεν μπόρεσα να αποφασίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Λέμε και καμιά ... να περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τη σημερινή εποχή η νοθεία γίνεται με άλλους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μάνο τι είναι ΜΠΟΥΡΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. λύμα ΜΠΟΥΡΟΥ: ονομαστική/θυληκό ΦΥΛΑΚΑ! ΣΤΕΝΗ!
    engl. prison
    προέλευσις: δρόμοι, αλάνες, υπόγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αντί να πεις μ....ία, λες "ακατανόμαστη". Οπως αυτόν που αποκαλούσε ο Πανούσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πού'σαι ρε Μπαμπινιώτη να δεις τι λιψό το έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Που να δεις το δίπλωμά μου! Απ'έξω λέει με μεγάλα κόκκινα γράματα SOFTEX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μάνο μου τώρα κατάλαβα

    Παιδιά χαιρετώ προς το παρόν, με φωνάζει η μπουρού( το πέτυχα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εχει και φωνή η δική σου? Η δικιά μου... στριγκλιές! Καλύπτει όλο το ακουστικό φάσμα και με db όχι αστεία! Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μάνο, όταν "σπούδαζα", με ρωτούσαν στο χωριό πού σπούδαζα και όταν τους απαντούσα στη μεγαλύτερη μπουρδελοσχολή, νόμιζαν ότι ασχολιόμουνα μόνο με γκόμενες, δεν καταλάβαιναν ότι έτσι χαρακτήριζα τη σχολή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αύριο Μάνο τι Βάρδια έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πάω και γω να κοιμήσω κάτι νυσταγμένους... γλυκούς... μπελάδες. Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γεια σου Πέτρο, αμέσως τα πιάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Θανάση έχεις phd από κει? Αλλά άστο για αύριο. Καληνύχτα! #2

    ΑπάντησηΔιαγραφή