Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

στο 80% ο FTSE20!!!!!


καλημέρα και καλό μήνα!

Λέτε να μπήκαμε στον Αύγουστο με το δεξί!
στο 80 % η Απόδοση του 20άρη !!!!!τα παπαγαλάκια λένε ότι επίκειται οι αύξηση της περιφέρειας για να ολοκληρωθεί η Άνοδος του ΓΔ στο ΧΑ.

-το κράτος πάλι πούλησε χθες μετοχές του ΟΤΕ και η ΔΕΗ έκανε τη δημοπρασία για το έργο της Νέας Μεγάλης μονάδας στη Μεγαλόπολη.
η εκλογολογία για το φθινόπωρο καλά κρατεί,ο μικρομέτοχος θα είναι μέχρι τις 19 Αυγούστου παραλία......................
γιά να δούμε στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα Αυγούστου...................ποιός θα δικαιωθεί!

16 σχόλια:

  1. καλημέρα Στέλλα
    καλημέρα Πέτρο

    και καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία και ΚΕΡΔΗ ;-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το βλογι πάλι έχει πρόβλημα και τα σχόλια θα τα γράφουμε σε νέο παράθυρο μέχρι να φιαχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λονδίνο
    Τα 3 δισ. λίρες άγγιξαν τα κέρδη (προ φόρων) της Barclays το πρώτο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση τη Δευτέρα. Σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2008, η τράπεζα είδε τα κέρδη της να αυξάνονται 8%.

    Όπως μετέδωσε το BBC, η κερδοφορία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις πολύ καλές επιδόσεις της Barclays Capital, η οποία είδε τα κέρδη της να διπλασιάζονται σε σχέση με το 2008.

    Στη μονάδα λιανικής τα κέρδη υποχώρησαν στα επίπεδα των 268 δισ. λιρών (έναντι 690 δισ. λιρών), καθώς ο αυξημένος ανταγωνισμός για μικροκαταθέσεις άσκησε πιέσεις στα περιθώρια, ενώ η άνοδος της ανεργίας στη Βρετανία, προκάλεσε αύξηση των δανείων που δεν αποπληρώνονται.

    Τα κέρδη ήταν ελαφρώς χαμηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών, οι οποίο τοποθετούσαν τον πήχυ πάνω από τα 3 δισ. λίρες.

    Αποτελέσματα εξαμήνου αναμένεται να ανακοινώσουν αυτή την εβδομάδα δύο ακόμα τράπεζες: η HSBC και η Lloyds.

    Σημειώνεται ότι τόσο η Barclays όσο και η HSBC δεν έχουν δεχθεί οικονομική ενίσχυση από το πρόγραμμα της κυβέρνησης Μπράουν για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για αρχή της εβδομάδας αυτη η είδηση ηταν ΠΟΛΥ καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε επιδόματα και αμοιβές
    Κατάργηση στην αυτοτελή φορολόγηση των εισοδημάτων εξετάζει η κυβέρνηση

    01/08/09 21:10

    Αθήνα
    Την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης των εισοδημάτων για μεγάλες ομάδες φορολογουμένων εξετάζει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των δημοσίων εσόδων.

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, το μέτρο θα ισχύσει για τους αιρετούς άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι, νομάρχες), τους ποδοσφαιριστές, τους αθλητές και τους εφοριακούς που αμείβονται με έξτρα πριμ παραγωγικότητας.

    Εάν το μέτρο εφαρμοστεί τότε τα εισοδήματα (αμοιβές και επιδόματα) που φορολογούνται αυτοτελώς με συντελεστές 15% και 20% θα προστίθενται στα υπόλοιπα εισοδήματα που αποκτά ο φορολογούμενος από την εργασία του και θα φορολογούνται με βάση τη φορολογική κλίμακα που έχει ανώτερο συντελεστή 40%.

    Τέτοιου είδους αμοιβές είναι διάφορα επιδόματα (π.χ. κατασκήνωσης, τροφής), αποζημιώσεις (π.χ. για τις εκτός έδρας μετακινήσεις υπαλλήλων ή συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια), αποζημιώσεις βουλευτών, νομαρχών, αθλητών, κ.λπ.

    Παράλληλα, η κυβέρνηση εξετάζει μέτρα φορολόγησης άλλων εισοδημάτων, όπως των αμοιβών σε είδος που απολαμβάνουν στελέχη επιχειρήσεων και ορισμένες κατηγορίες μισθωτών, καθώς και το εισόδημα των δικηγόρων από πάγια αντιμίσθια και όποια άλλη παροχή δεν φορολογείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημερα σας, καλη εβδομαδα.
    Υγεια πρωτα και μετα το ΧΑ, εαν δεν μας τρελανουν πρωτα με την νεα γριπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η φήμη για ΑΜΚ στην Αλάπις έφερε ¨"λένε"τη πτώση στο ΧΑ

    η δε μετοχή της Alapis τερμάτισε χθες στα 0,88 ευρώ, μειωμένη κατά 16,19%!!!!!!!!!!!!!!!!

    ρε σείς!

    ΔΕΝ υπάρχουν άλλα λεφτά πάρτε το χαμπάρι.

    μας τα πήρε ο Αράπογλου όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Coca-Cola 3E: 4% χαμηλότερα τα κέρδη εξαμήνου

    Στα 201 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν το πρώτο εξάμηνο τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη της coca cola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. [60%κάτω από πέρυσι]

    Υψηλότερα των προβλέψεων και των εκτιμήσεων των αναλυτών κινήθηκαν, τελικά, τα αποτελέσματα του ομίλου Μυτιληναίου και της ΜETKA το πρώτο εξάμηνο του 2009, αφού τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας της Μυτιληναίος ανήλθαν στα 10,4 εκατ. έναντι των 24,1 εκατ. της αντίστοιχης περιόδου του 2008, αλλά με κέρδη 203 εκατ. μη επαναλαμβανόμενα, ενώ τα καθαρά κέρδη της ΜETKA του πρώτου εξαμήνου διαμορφώθηκαν στα 8,1 εκατ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Deutscehe Telekom: 32% υψηλότερα κέρδη

    Αύξηση 32% σημείωσαν το δεύτερο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη της μεγαλύτερης εταιρείας τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, Deutsche Telekom AG, χαμηλότερη των προβλέψεων των οικονομικών αναλυτών.

    Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 521 εκατ. ευρώ (750 εκατ. δολ.) συμπεριλαμβανομένων και των στοιχείων από τον ΟΤΕ, έναντι 394 εκατ. ευρώ, πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. Κατά μέσον όρο έξι οικονομικοί αναλυτές που ρωτήθηκαν από το Bloomberg, εκτιμούσαν ότι τα κέρδη της Deutsche Telekom θα έφθαναν τα 743 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Alapis: Αύξηση κεφαλαίου 450 εκατ. με σχέση 1 προς 1

    Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 451 εκατ. ευρώ σε αναλογία 1ν/1π με τιμή διάθεσης τα 0,46 ευρώ, δρομολογεί η Alapis.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιό της την 5η Αυγούστου, 2009 αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των ευρώ 294.180.066 με την καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση 980.600.220 νέων κοινών μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ 0,30 εκάστης. Η Εταιρεία ενημερώθηκε ότι η Lamda Partners L.P., που λειτουργεί ως private equity fund, δεσμεύτηκε να συμμετάσχει στην Αύξηση


    Η εταιρία προτίθεται να χρησιμοποιήσει τα κεφάλια που θα αντληθούν για την αποπληρωμή μέρους του βραχυπρόθεσμου δανεισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε ανοδική τροχιά οι ευρωπαϊκές αγορές


    Επέστρεψαν σε πορεία ανόδου οι δείκτες των ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών, μετά τη χθεσινή πτώση, με την Royal Bank of Scotland να φέρνει τον τραπεζικό κλάδο στο επίκεντρο της προσοχής, εν αναμονή της αυριανής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της για το β' τρίμηνο.

    Στο Λονδίνο ο FTSE 100 διαμορφώνεται στις 4.691,15 μονάδες με κέρδη 0,95%, στη Φρανκφούρτη ο DAX καταγράφει άνοδο 1,03% στις 5.408,33 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχύεται 0,93% στις 3.490,61 μονάδες.

    Ο χρηματοοικονομικός κλάδος βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεδρίασης εν μέσω της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων για το β' τρίμηνο από μια σειρά από τράπεζες, με την KBC να καταγράφει άνοδο 12% στις Βρυξέλες, την Aviva να ενισχύεται 5,3% στο Λονδίνο και την Commerzbank να καταγράφει άνοδο 5,3% στη Φρανκφούρτη.

    Κέρδη 5,1% σημειώνει και η Royal Bank of Scotland εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κυρία Στέλλα καλημέρα

    σε έχασα.......
    εδώ είσαι ή πήγες διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή