Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

προβλέπω δύσκολη μέρα σήμερα για το ΧΑ

προβλέπω δύσκολη μέρα σήμερα για το ΧΑ,έχουμε και την κοκορομαχία το βράδυ με τους αρχηγούς των κομμάτων..........

άντε και καλή εβδομάδα

8 σχόλια:

  1. Τάση από το εξωτερικό στο ΧΑ


    Από τις αγορές του εξωτερικού αναμένεται να λάβει τάση σήμερα η εγχώρια αγορά λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό. Τα παράγωγα των ευρωπαϊκών δεικτών κινούνται σταθεροποιητικά ενώ στην Ασία επικράτησαν πτωτικές τάσεις. Proton
    Σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά. Περιμένουμε για την εγχώρια αγορά να λάβει τάση από για διεθνείς αγορές.

    Marfin
    Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό περιμένουμε η εγχώρια αγορά να λάβει τάση από τις διεθνείς αγορές.



    Beta
    Με τις εθνικές εκλογές να πλησιάζουν το ενδιαφέρον παραμένει στην οικονομική πολιτική που θα εφαρμοστεί και η επίτευξη ή μη αυτοδυναμίας.



    Πειραιώς
    Για σήμερα περιμένουμε μικτό άνοιγμα.



    Eurobank
    Περιμένουμε σήμερα κίνηση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών, με την τάση -αν υπάρξει- να έρθει από την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το βλέμμα στο debate και στις τράπεζες


    Από την αντίδραση των τραπεζικών μετοχών που εδώ και ημέρες βρίσκονται σε φάση συσσώρευσης καθώς και από την εικόνα των ξένων αγορών θα δοθεί η κατεύθυνση στην πρώτη συνεδρίαση της νέας εβδομάδας.

    Οι τράπεζες λοιπόν, εδώ και πολλές συνεδριάσεις συσσωρεύσουν σε πολύ περιορισμένο για τα δεδομένα τους εύρος. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτή την εβδομάδα να «ξεκλειδώσουν» τα επίπεδα συσσώρευσης και αναλόγως με τις εντολές από ισχυρά χαρτοφυλάκια να δώσουν καλή κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα και μοναδικό exit poll το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου


    Παρελθόν αποτελεί η εποχή που τα τηλεοπτικά κανάλια καλούσαν τους τηλεθεατές να τα προτιμήσουν το βράδυ των εκλογών, για να μάθουν πρώτοι το εκλογικό αποτέλεσμα χάρη στη μέθοδο των exit poll.

    Όπως αναφέρει το Βήμα, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα έσοδα των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και η προσπάθεια των εταιρειών δημοσκοπήσεων να ανακτήσουν το κύρος των exit polls, οδήγησαν τους σταθμούς ΝΕΤ, Μega, ΑΝΤ1, Αlpha και Αlter να αναθέσουν τη διενέργεια κοινής δημοσκόπησης κάλπης στις εταιρείες GΡΟ, Οpinion, Αlco, ΜΑRC, Μetron Αnalysis και ΜRΒ- RΑSS.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος μιας ανάλογης δημοσκόπησης υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ για κάθε κανάλι.

    Το φετινό, ένα και μοναδικό, exit poll θα διενεργηθεί σε δείγμα 12.000 ατόμων, σε 150 σημεία δειγματοληψίας. Υπολογίζεται ότι στην κοινή προσπάθεια συλλογής και ανάλυσης των στοιχείων θα συμμετέχουν περισσότερα από 400 άτομα, ενώ το συνολικό κόστος αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 200.000 και 250.000 ευρώ.

    Όπως επισημαίνουν εκπρόσωποι των σταθμών, το μεγαλύτερο δείγμα ερωτώμενων θα αυξήσει και την αξιοπιστία της μέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο, η ευθύνη για την αξιοπιστία του αποτελέσματος μοιράζεται από κοινού και στις πέντε εταιρείες δημοσκοπήσεων που συμμετέχουν, ενώ οι διαφοροποιήσεις των καναλιών θα περιοριστούν μόνο στις προσεγγίσεις των δεδομένων της δημοσκόπησης από τους αναλυτές των τηλεοπτικών σταθμών.

    Στο Μega, την ανάλυση των δεδομένων της δημοσκόπησης θα αναλάβουν και πάλι ο κ. Ηλίας Νικολακόπουλος και ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος της GΡΟ. Ο κ. Στράτος Φαναράς της Μetron Αnalysis θα αναλάβει την ανάλυση του exit poll για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

    Στη ΝΕΤ, τα αποτελέσματα θα αναλύει ο διευθύνων σύμβουλος της ΜRΒ κ. Δημήτρης Μαύρος, ενώ αναλυτής της δημοσκόπησης για το Αlter θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αlco κ. Κ. Παναγόπουλος και για τον Αlpha, ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΑRC κ. Θωμάς Γεράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Απόστολε!
    Ετσι μπράβο... ρίξε και καμιά αισιόδοξη είδηση! Ούτε οι αρκούδες δεν πατάνε (ούτε λόγος για ταύρους;-) )
    Πώρε περιορισμός εξόδων με τα εξαποδώ polls. 200.000E!
    Ti CV ζητάνε να πάω να δηλώσω!
    Δηλαδή αν αυτές οι ... εξαποδώ εταιρείες μπούνε στο ΧΑΑ κάθε χρόνο θά'χουμε εκλογές?

    Πω πω όλες αυτές οι τηλεοπτικές προσωπικότητες μαζεμένες! Ωρε μάνα μου τζερτζελές! Ευχαριστώ δεν θα πάρω ... θα δω τους "Απίθανους" παρέα με τα... μπουζούκια μου (είναι 1 μορφή εκδήλωσης που εντάσσεται κι αυτή στα... κοινά ;-)). Αν δεν τα ξαναπούμε καλό βράδυ νά'χεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάνο καλημέρα ;-))


    αυτο που με πειράζει για τις εκλογές ειναι η κουβέντα που πέταξε ο Αλογοσκούφας οτι ΔΕΝ μπορούμε να επιδοτήσουμε τον άνεργο στο 70% του μισθού του γιατί θα επιβαρυνθεί ο προυπολογισμός
    με άλλα 300 εκατομμύρια οσα θα επιβαρυνθεί δηλαή ο προυπολογισμός 280 εκ για τις εκλογές που γίνονται και 2 χρόνια πιο μπροστά αντι να γίνου στην τετραετία. δηλαδή 300 πριν δυό χρόνια και 300 τώρα 600 εκατομμύρια!!!!!!!!!!!!!!!!


    άσε που το Μάρτη θα έχουμε πάλι εκλογές!!!!!!!

    ο Καραμανλής μπορστα στο εκβιασμό του ΠΑΣΟΚ να ρίξει το Μάρτη τη κυβέρνηση ο καραμανλής τις κάνει τώρα με το σκεπτικό να καταθέσει τον προυπολογιμσμό λιτότητας αμέσως μετά τις εκλογές ο γιωργάκης να πάρει ολο το πολιτικό κόστος απο τις απεργίες των συνδικάτων και οπως θα ειναι η εργατική τάξη στο δρόμο θα θάνει για τον πρόεδρο της δημιοκρατίας ότι απειλούσε και ο Γιωργάκης.

    έτσι θα πάμε πάλι το Μάρτη για εκλογές και θα βγεί η ΝΔ με διαφορά.

    το κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ευρώπη άνοιξε αρνητικά
    κι εμείς θετικά!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή