Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Γιατί έχασες Κώστα!

η ΝΔ είχε 6 χρόνια τον ελληνικό λαό καθισμένο πάνω σε ένα Καλυβιώτικο αγγούρι και ήθελε από 'δώ και πέρα να τον βάλει να κάτσει πάνω σε μόριο ελέφαντα!!!!!!!

όπως ήταν φυσικό ο Έλληνας μόλις είδε "νωπό το μόριο του ελέφαντα,τρόμαξε. & προτίμησε να κάτσει πάνω στο μόριο του Γιωρκάκι που είναι και πιο μικρό από το αγγούρι για να ανακουφιστεί λιγάκι κι ο κώλος του από το τσούξιμο!

ΔΕΝ άλλαξε στάση, άλλαξε μέγεθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



τώρα αν με ρωτήσετε ποιός κέρδισε στις εκλογές θα σας απαντήσω ανεπιφύλακτα η Μαργαρίτα.

ΝΑΙ! η Μαργαρίτα.
η μαμά του Γιωργάκι ντε!

είναι η μόνη Γυναίκα στον κόσμο που είχε τον τίτλο της Νύφης πρωθυπουργού μετά της συζύγου πρωθυπουργού και μετά τις μητέρας πρωθυπουργού!!!!!!!

ούτε Βασιλικός οίκος να ήταν το "τζάκι" της Αχαΐας!!!!!!!!!!!



κι αν ΄βγώ απ΄αυτή τη φυλακή
κανείς δε θα με περιμένει
οι δρόμοι θά 'ναι αδειανοί
κι Πολιτεία μου πιο ξένη

τα καφενεία όλα κλειστά
κι οι φίλοι μου ξενιτεμένοι
(..........)


6 σχόλια:

  1. ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ - ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ - ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΣΕΕ
    Ανέβηκαν στα κεραμίδια για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ
    Τα συχαρίκια της μεγαλοεργοδοσίας απέσπασε ο Γ. Παπανδρέου, μαζί με τις «επισημάνσεις» για την ανάγκη να εκπληρωθούν μέχρι κεραίας οι δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης προς το μεγάλο κεφάλαιο
    Με ικανοποίηση για την κυβέρνηση αυτοδυναμίας που έδωσαν οι κάλπες και ζητώντας από το ΠΑΣΟΚ να αποδείξει ότι επάξια κέρδισε το χρίσμα του καταλληλότερου εκπροσώπου των ταξικών τους συμφερόντων, υποδέχτηκαν οι μεγαλοεπιχειρηματίες τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών. Το μήνυμα που σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος έστειλε χτες στη νέα κυβέρνηση ήταν ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και πως η νέα αντεργατική - αντιλαϊκή έφοδος που χρειάζεται η ντόπια πλουτοκρατία για να ενισχύσει τη θέση της στη διεθνή αγορά εργασίας πρέπει να ξεκινήσει τώρα, χωρίς καμιά καθυστέρηση, ταλάντευση και έκπτωση από αυτό που απαιτεί η ενίσχυση της «ανταγωνιστικότητας».
    Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Δημήτρης Δασκαλόπουλος έσπευσε να εκφράσει την ικανοποίηση του μεγάλου κεφαλαίου για την κοινοβουλευτική «άνεση» με την οποία η κυβέρνηση θα υλοποιήσει όσα έταξε στην πλουτοκρατία, αλλά και να μιλήσει για «οριακή κατάσταση» προεξοφλώντας το τι θα απογίνουν όσες παραπλανητικές υποσχέσεις έδωσε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ στα λαϊκά στρώματα. «Οι Ελληνες πολίτες ψήφισαν αποφασιστικά, με συνείδηση ότι η χώρα χρειάζεται μια νέα αφετηρία, ένα νέο ξεκίνημα. Ανέδειξαν με την ψήφο τους μια ισχυρή κυβέρνηση, δίνοντάς της την εντολή να ασκήσει την ισχυρή διακυβέρνηση που απαιτούν οι καιροί και η οριακή κατάσταση του τόπου. Χρέος όλων μας, πλέον, είναι να συμβάλουμε, ο καθένας από την πλευρά του, στο δύσκολο έργο μιας πραγματικής εθνικής αλλαγής, που δεν μπορεί να περιμένει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ.
    Απαιτούν αντιλαϊκή πυγμή
    Εξίσου αποκαλυπτική ήταν και η τοποθέτηση του πρόεδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κώστα Μίχαλου. Μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του επιχειρηματικού κόσμου στον Γ. Παπανδρέου, απαίτησε την ποδηγέτηση του κινήματος και τη διασφάλιση ταξικής ειρήνης: «Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξει η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στις αποφάσεις της που έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις εργοδοτών και εργαζομένων, καθώς αυτό που έχει ανάγκη η χώρα σήμερα είναι η εργασιακή ειρήνη και η αποφυγή συγκρούσεων στον παραγωγικό τομέα», σημείωσε μεταξύ άλλων.
    «Είμαστε σίγουροι ότι η Ελλάδα μπορεί να καταστεί αξιόπιστος συνέταιρος των ΗΠΑ για κοινές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης», υπογράμμισε από τη μεριά του ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης, αποτυπώνοντας τη σφοδρότητα της επίθεσης που θα δεχτεί ο εργαζόμενος λαός καθώς τα δικαιώματά του θα γίνουν αντικείμενο της διελκυστίνδας μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων του κεφαλαίου για το ποιος θα μετρά μικρότερες απώλειες και θα κυριαρχήσει την επομένη της κρίσης.
    Αποφασιστικότητα στη λήψη μέτρων και αποφάσεων ζήτησε από τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, επαναφέροντας σε ανακοίνωσή του γνωστές αντεργατικές αξιώσεις. Μεταξύ άλλων, ζητά «αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας», «επιδότηση εργασίας για τις επιχειρήσεις», νέες φοροαπαλλαγές, «παροχή ενισχύσεων και κινήτρων προς τις επιχειρήσεις για τη διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας», «προστασία του ελεύθερου ανταγωνισμού», «απελευθέρωση κλειστών αγορών και επαγγελμάτων», «μείωση του μεγέθους του δημόσιου τομέα», «σύνδεση των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας» κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο πλευρό της κυβέρνησης και η ΓΣΕΕ
    Την αποφασιστικότητα των δυνάμεων του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού να συνεχίζει να συνεισφέρει στον ευνουχισμό των εργατικών αγώνων και με το ρόλο του «κοινωνικού εταίρου», κατέγραψε η δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου. «Ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου. Ως εκπρόσωπος όμως των εργαζομένων των Ελληνικών Συνδικάτων είμαι εξαιρετικά απαιτητικός. Χωρίς καθυστερήσεις και δολιχοδρομίες πρέπει οι δεσμεύσεις απέναντι στους εργαζόμενους να υλοποιηθούν, στο εισόδημα, στις εργασιακές σχέσεις, στην κατάργηση των αντεργατικών νόμων και των αντιασφαλιστικών διατάξεων».
    «Θα είμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης για κάθε θετικό για την εργατική τάξη, αλλά κριτικοί και αγωνιστικοί στα λάθη, στις παραλείψεις και σε οτιδήποτε είναι εναντίον μας», τόνισε μεταξύ άλλων, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα του κοινωνικοεταιρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα. Απόστολε με... ξενίζει η φρασεολογία που χρησιμοποιείς. Αυτές οι εκλογές δεν πρέπει να λέγονται εκλογές αλλά οθωμανικό ή ¨ελεφαντάτο¨αν θες. Επίσης δεν είναι μόνο η ¨μαμά¨ κερδισμένη αλλά και 1 άλλη γυναίκα. Αν δεν κάνω λάθος λέγεται Ντορα. Και απ΄ότι ακούω τίγκα στις γυναίκες θα είναι η κυβέρνηση. Και αν ακούς πολλές... γυναίκες κράτα και μικρό καλάθι... Η ιστορία τίγκα και αυτή: Θάτσερ, Κοντολίζα (αλλά με κάτι άλλο νααααα μακρύ) και τοοοοοσες άλλες. Τελικά η πολιτική έπρεπε να λέγεται κάπως αλλιώς... Τό΄πιασες το υποννοούμενο ετσιιι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Μάνο

    για τη Ντόρα είναι νωρίς ακόμα να σχολιάσουμε.
    προς το παρόν το Μαντρί της ΝΔ είναι διαλυμένο.

    'λές μόλις καταφέρουν και μαζευτούν να τα κάνουν πάλι ΜΟΥ ΝΙ και να εκλέξουν τη Ντόρα για αρχηγό;

    το "ΝΙ" δεν έχει καμιά σχέση με το γράμμα σύμβολο των νέων Οδηγών ;-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To ΣΑΜΟΝΙ όμως σίγουρα έχει σχέση με Γαλλία. Μπορείς ελεύθερα να κάνεις άπειρες συσχετήσεις με λογοπαίγνια αλλά στην πράξη τι κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα και καλή Εβδομάδα να έχουμε.

    Μάνο έχουμε αλλαγές τώρα στην υπηρεσία με την αλλαγή της κυβέρνησης;

    άρχισαν οι πασόκοι τα προγκρόμ ή διαδόσεις είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή