Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ακόμα δεν ορκίστικαν καί......

Ακόμα δεν ορκίστηκαν στην Κυβέρνηση και άρχισαν πάλι τα ίδια φαινόμενα του '99 επί ΠΑΣΟΚ.

και εξηγούμε.

βγήκαν κάποιοι χρηματιστηριακοί κύκλοι και έσπειραν φήμη ότι επίκειται συγχώνευση της ΑΤΕ με την ΤΤ!!!!!!!!!!

φούσκωσαν τη μετοχή της ΑΤΕ μέχρι τα 2,45 με σκοπό να την πάνε ίσα με την ΤΤ,και μετά από τρεις μέρες!!!! βγήκαν οι αρμόδιοι να διαψεύσουν τη φήμη, αφού εγκλωβίστηκε πρώτα χιλιάδες κόσμος μικροεπενδυτών!!!!!
μετά την είδηση 8500 συμβόλαια κλείστηκαν άρον-άρον και έπεται συνέχεια.

ο Εισαγγελέας τι κάνει;

πάλι το ίδιο τροπάρι θα έχουμε; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 σχόλια:

  1. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. Διαψεύδει ότι προέβη σε έγκριση νέου επιχειρησιακού σχεδίου 2010-11

    Σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματα, η ΑΤΕbank κατηγορηματικά διαψεύδει ότι προέβη σε έγκριση νέου επιχειρησιακού σχεδίου 2010-11.
    Η ΑΤΕbank αφού λάβει υπ' όψιν της τις εξελίξεις στο εξωτερικό περιβάλλον και τον Όμιλο θα προβεί στην οριστικοποίηση και ανακοίνωση των μεσοπρόθεσμων επιχειρησιακών στόχων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη άνοδος με μικρό τζίρο σήμερα στο ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε διάστημα μόλις 5 εβδομάδων οι τράπεζες έχουν ενισχυθεί κατά 25% με 30% με την προσδοκία των θετικότερων κερδών του 2010 , της βελτίωσης της παγκόσμιας οικονομίας και της σταδιακής εξόδου από την κρίση. Το 2009 οι 6 μεγαλύτερες τράπεζες θα επιτύχουν κέρδη 2,9 δισ. ευρώ και το 2010 θα αναρριχηθούν στα 3,8 δισ. ευρώ αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις με τα προβληματικά δάνεια. Ταυτόχρονα ανοίγει η διατραπεζική αγορά , οι τράπεζες δανείζονται ρευστότητα και μειώνουν την εξάρτηση τους από την ΕΚΤ.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Ιούνιο οι τράπεζες άντλησαν 22 δισ. ευρώ από την ΕΚΤ με δανεισμό για διάστημα 1 έτους και πρόσφατα άντλησαν 7 δισ. ευρώ πάλι για χρονικό διάστημα ενός έτους.

    Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν έχει διαμορφωθεί μια ανοδική δυναμική στην αγορά , ωστόσο οι τραπεζίτες εμφανίζονται σχετικά διαιρεμένοι. Από την μια πλευρά οι θιασώτες της συνέχισης της ανόδου υποστηρίζουν ότι ακόμη και αν υπάρξει διόρθωση θα είναι μικρής κλίμακας και ότι η αγορά θα κινηθεί προς τις 3200 μονάδες και μέχρι τα μέσα του 2010 στις 3500 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την άλλη πλευρά άλλοι τραπεζίτες υποστηρίζουν ότι τα κέρδη μπορεί να βελτιώνονται , μπορεί να αναμένονται θετικές ανακοινώσεις από τις τράπεζες διεθνώς , ωστόσο λόγω της μεγάλης ανόδου θα υπάρξει διόρθωση η οποία θα υποστηριχθεί από την βραδύτερη από τα αναμενόμενα ανάπτυξη την χαμηλή πιστωτική επέκταση κ.α. Θεωρούν ότι η αγορά μπορεί να διορθώσει έως τις 2600 μονάδες το προσεχές δίμηνο ή τρίμηνο.

    Μέλλει να αποδειχθεί ποια άποψη τραπεζιτών θα επιβεβαιωθεί. Ωστόσο ακόμη και αν υπάρξει διόρθωση η τάση παραμένει ανοδική.

    Πέτρος Λεωτσάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλησπερα σας.
    Ολα καλα?
    Το ΧΑ μια χαρα. Δε παιρνει χαμπαρι απο αρνητικα νεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή