Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

The International Monetary Fund in Athens!!!!!!!!!!!

στην Αθήνα Βρίσκονται από σήμερα το πρωί δύο! κλιμάκια κιόλας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(που πηδάει όποια χώρα προστρέχει σ' αυτό)με σκοπό να μας ελέγξουν τα (διπλά βιβλία!)να δουν έτσι τα πραγματικά χάλια μας και αν τους είμαστε συμφέρον η ασύμφοροι να μας δανείσουν και με ποιούς όρους!
Οχι που έλεγε η Κυβέρνηση ότι δε θα προστρέξουμε στο ΔΝΤ!

οι Λεβέντες αμέσως μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο έτρεξαν κατευθείαν στο δημόσιο ταμείο και το φιλαράκι τους το Γιώργο Παπακωνσταντίνου και πιάσανε δουλειά.

για δυό ολόκληρες βδομάδες θα κάθονται στο σβέρκο μας ή στα καπούλια μας εν αλλάξ,για να μας παράσχουν την -"Τεχνική Βοήθεια" -βοήθειά μας!

το βέβαιον είναι ότι θα μας βάλουν τη πλάτη επί "τάπητος"ήτοι, η πορεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού και το πρόγραμμα των διαρθρωτικών ρυθμίσεων.

σίγουρο είναι ότι θα μας διατάξουν - προτείνουν - βελτίωση του συστήματος Μηνιαίας παρακολούθησης του προϋπολογισμού,θεσμοθέτηση 3ετιων προϋπολογισμών ανά Υπουργείο ξεχωριστά,ενδυνάμωση του ρόλου του κοινοβουλευτικού ελέγχου,και της ίδρυσης Επιστημονικού γραφείου παρακολούθησης,θα προτείνουν επίσης δυσβάσταχτους νέους φόρους!και τρόπους είσπραξις ληξιπρόθεσμων χρεών κλπ κλπ.

και αν αν είμαστε καλά παιδάκια και τους ακούμε - δηλαδή θα τα πάρουμε τα μέτρα και θα τα υλοποιήσουμε -τότε θα σκεφτούν αν μας δώσουν και πόσα.

πάντως το βέβαιον είναι ότι θα μας τα δίδουν τμηματικά και με το αζημίωτο βέβαια,
πολύ Αζημίωτο!!!!!!

αυτά και ................


καλημέρα μας!


6 σχόλια:

 1. μέχρι στιγμής η συμπεριφορά του εικοσάρη είναι "προς αναζήτηση κατεύθυνσις"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλο, κακές ειδήσεις,έχουμε σήμερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με τη μεριά των πωλητών έχουν συνταχθεί και οι fund managers που κατοικοεδρεύουν στο Λονδίνο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από τα dealing rooms στο City, διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων, funds και hedge funds πωλούν τώρα Ελλάδα, βλέποντας το κλίμα να επιδεινώνεται. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως Morgan Stanley, Merrill Lynch, JP Morgan και Citi από χθες προχωρούν σε πωλήσεις στις τράπεζες και σε άλλες μετοχές του 20άρη που έχουν παρουσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το βλέπω να πηγαίνουμε για τις 1800 μονάδες
  στον κυρ Γενικό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 396,4 το spread στην αγορά ομολόγων

  ΑπάντησηΔιαγραφή