Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΌΛΟΙ ΑΎΡΙΟ στο ΣΎΝΤΑΓΜΑ!




Όλοι αύριο στο Σύνταγμα για να διατρανώσουμε την Αντίθεσή μας στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης & του Δ.Ν.Τ, και να απαιτήσουμε μαζί με την απόσυρσή τους,και την,

-Άρση της βουλευτικής Ασυλίας
-Κατάργηση της Βουλευτικής Σύνταξης και
-Εξίσωση της Βουλευτικής Αποζημίωσης με τον Μισθό του ανειδίκευτου εργάτη ή των stage!
-Οι Βουλευτικές εκλογές να γίνονται κάθε χρόνο με μοναδικό περιεχόμενο τον Κρατικό Προϋπολογισμό & Ισοσκελισμό.
ώστε μα μη τάζουν άλλα κι αφού πάρουν τον ψήφο μετά άλλα κάνουν!

σήμερα
ΔΕΝ υπάρχουν σωτήρες!
ΔΕΝ υπάρχουν Θεοί!
ΔΕΝ Υπάρχουν Gauleiters!
ΔΕΝ υπάρχει Λαουτζίκος!
Υπάρχει ΜΌΝΟ ο Κυρίαρχος Λαός!
κι αυτός αποφασίζει για την τύχη του!

ΚΆΤΩ ΟΙ ΔΥΝΆΣΤΕΣ!
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΉ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ!
ΙΣΌΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ-ΑΔΕΛΦΟΣΎΝΗ!


ΌΛΟΙ στον ΑΓΏΝΑ!
ΌΛΟΙ στους ΔΡΌΜΟΥΣ!




4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα...
    ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ 4 (τεσσάρων). Αδιανόητο να χάνονται έτσι άνθρωποι.

    Απόστολε ήμουν και εγώ εκεί. Το μεγάλο στοίχημα είναι να πεισθούν αυτοί οι άνθρωποι που λέγονται ΜΑΤ, ότι το σημερινό είναι και δικό τους συμφέρον. Εάν αρνηθούν την υπηρεσία τους σε παρόμοια συγκέντρωση και απολυθούν να είναι σίγουροι ότι θα την ξανακερδίσουν πίσω. Ο κόσμος θα τους την δώσει (οι άχρηστοι θα τους την πάρουν αλλά υπολογίζω ότι οι μέρες τους είναι λίγες). Εξηγούμαι:

    Ετυχε να είμαι παρών στην αρχή της Σταδίου (κάτω απ' την πλ. Συντάγματος - με κεφαλαίο το Σ). Οποιον έβλεπα τριγύρω... οικογενειάρχης (γνωρίστηκα με μερικούς). Ξαφνικά σκάνε σε λίγα μέτρα από μας 2 καπνογόνα (1η φορά τα ένοιωσα). Χωρίς καμία απολύτως αιτία!!!! Αρχισαν να κυνηγάνε τον κόσμο. Υποχωρήσαμε. Από μακριά έβλεπα τους καπνούς να πολλαπλασιάζονται. Ο κόσμος "φόρτωνε" άσχημα. Αρχισαν τα συνθήματα.. βασικά "ΚΛΕΦΤΕΣ".

    Σε κάποια στιγμή άρχισαν να περνάνε με μηχανές στην Βουλής μερικά ΜΑΤ. Οσοι ήταν εκατέρωθεν του περάσματος (αρκετοί οικογενειάρχες, ένας έλεγε "60 χρονώ όπου νά'ναι παίρνω σύνταξη, με κατάντησαν στα γεράματά μου ... αναρχικό") τους έσπρωχναν και έπεφταν... πανδαιμόνιο. Πέσανε αρκετές "ψιλές". Θύμωσα... θυμώσαμε. Κάποια στιγμή έρχεται 1 καθυστερημένη μηχανή με 2 αναβάτες. Μέσα σε 4-5" πρέπει να τους κυκλωσαν ίσαμε 100 άτομα. Ομολογώ ότι τους λυπήθηκα όταν είδα πραγματικά τον τρόμο να ζωγραφίζεται στα μάτια τους και σήκωσαν τα χέρια κάπως ψηλά... ΟΜΩΣ

    πίστεψε το δεν τους ακούμπησαν τρίχα!!! παρότι ο κόσμος ήταν πραγματικά "αρπαγμένος". ΝΑΙ συμφωνώ άνθρωποι είναι, όσο μίσος και να είχα γι'αυτούς. Ανθρώπινο μεγαλείο. Πρωτόγνωρο συναίσθημα... μέσα στην τρομερή μου αγανάκτηση συγκινήθηκα (ευαίσθητος... πως να το κάνουμε). Μετά από λίγη ώρα ήρθαν να τους... βοηθήσουν. Τουλάχιστον κατάλαβαν και δεν πείραξαν τον κόσμο και απλά υποχώρησαν "σώζοντας" τους συναδέλφους τους.

    Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί την επόμενη φορά...

    Ο κόσμος είναι πραγματικά αγανακτισμένος - οξεία ταπαιρνωκρανίαση - και πίστεψέ με είδα ανθρώπους που δεν πίστευα ότι θα δω.

    1 φίλος είπε "Γαμώ το κέρατό μου ... - μπιπ στο "το" - πάλι εμείς θα πληρώσουμε την νύφη... συνέχεια εμείς... 1 φορά να δω να φορολογήσουν έστω και το τάσι μιας καγιέν"

    Και για όσους με κατηγορήσουν ή δεν πιστέψουν:

    ΚΚΕς ή ΣΥΝ δεν είμαι. Συμπαθώ και τους δύο απλά γιατί είναι πιο κοντά στην λογική μου και γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα δείχνουν οι άλλοι.

    Γράφω στου Απόστολου γιατί ο άνθρωπος είναι ευγενέστατος και γιατί μου είχε στείλει 1 αφοπλιστική πραγματικά πρόσκληση.

    Φτιάξτε όμως και σεις λίγο την παρουσία σας στον κόσμο. Πιστεύω αδικείστε από μόνοι σας! Δεν ξέρω τι σας χωρίζει αλλά για ψάξτε το λίγο... Είναι κρίμα για την αριστερά να είναι διχασμένη. Εδώ μέχρι και δεξιοί σας σκέφτονται ?!

    Για το τέλος θέλω να πω ότι είμαι αισιόδοξος:


    frapezitis


    και κάτι ενδιαφέρον (frapeziti μην παρεξηγείσαι, 1ο σε έβαλα):


    Σχολιαστές χωρίς σύνορα


    Και ναι. Μπορούμε και χωρίς ενημέρωση από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ - ουστ. Ακόμα και το BBC τα είπε και τα έδειξε όπως ήταν (κοίτα που θα αρχίσω να αναθεωρώ την εικόνα μου για τους Αγγλους!). Blogs και πάλι Blogs.

    Αν δεν σας άρεσε η ιστοριούλα συγνώμη για τον χρόνο σας. Ουφ! τα είπα και ξαλάφρωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! ξέχασα... Γιωργάκη, πραγματικά "αδυσώπητες δυνάμεις" σας πολεμούν και σχολιάζουν ότι πεις... Ειδικά εκείνη η διαδηλώτρια με το μωρό στο καροτσάκι... εις υγείαν και περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα. Εχουμε και λέμε:

    Αύξηση φόρου στο ζύθο 3%
    Φόρος στα τσιγάρα 89,9%!!!!!!!!!!!! Το 10,1% είναι η τιμή πώλησης παραγωγού + τιμή χονδρεμπόρου + τιμή λιανοπωλητή!!!!!!!!

    Αύξηση φόρου στο εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά (Ελεύθερος τύπος - εξώφυλλο 5/5/2010)

    Τιμή βενζίνης κοντά στο 1ο νεκροταφείο (όνομα και πράγμα τρομάρα μας) 1,6Ε!!

    Επίδομα(!?!?!?!?) αγοράς Η/Υ στους βολευτές 1.500.000Ε (5.500 έκαστος ΕΚΑΣΤΟΣ και μας κάνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις!!!) Είναι επιβεβαιωμένο από Εθνικό Τυπογραφείο ΦΕΚ 223 Α' /13.11.2009.

    Ρε σεις καθόμαστε ακόμα και τους κοιτάμε? Τα χθεσινά δεν θα είναι τίποτα μπροστά σ'αυτά που θα δούμε!

    Πρόσκληση στους αστυνομικούς. Πόσα υπολογίζετε να σας δώσουν? Ακόμα και κάτω από το τραπέζι? Μετά θα έρθει και η σειρά σας. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.

    Χθες ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ Ανδριανόπουλος στην ΕΤ3 (νύσταζε κιόλας αλλά για προπαγάνδα δεν νυστάζουμε!) εδώ και 30 χρόνια δανειζόταν το κράτος για να πληρώνει μισθούς! (είπε πάνω κάτω ενώ ο δικός του προερχόταν από παραγωγικότητα). Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Το παρακάτω αν αληθεύει απορώ ακόμα και για την ύπαρξη των ελλήνων βολευτών (το "ε" με μικρό όχι "capital"):


    Τροκτικό #1



    No comment...


    "Αδυσώπητες δυνάμεις μας πολεμούν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα Μάνο.

    δυστυχώς ο κόσμος βλέπει ότι μέσα στη Βουλή υπάρχουν πολλές δυνάμεις και πολλοί τρόποι για να τον "πηδήξουν"

    άνοιξα καινούργιο θέμα:
    "χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη"

    ρίξτο μια ματιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή