Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Δεν Υπάρχει Σάλιο!

Τα έσοδα από την - Φορομπηχτική "Περαίωση" - δεν υπερβαίνουν τα 50 εκατ. ευρώ...!

Είσπραξη που θεωρείται πολύ χαµηλή αν αναλογιστεί κανείς ότι µε την αποδοχή των εκκαθαριστικών σηµειωµάτων καταβάλλεται το 20% ή το σύνολο των φόρων της περαίωσης.

Είναι αρκετά πιθανό το υπουργείο Οικονοµικών να µην καταφέρει να εισπράξει φέτος τα 700 εκατ. ευρώ που έχει υπολογίσει!

Τα λάθη, που συνεπάγονται ταλαιπωρία για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελµατίες και επιχειρηµατίες, µαζί µε την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, λειτουργούν αποτρεπτικά για τους υπόχρεους που έχουν λάβει τα εκκαθαριστικά της περαίωσης.

Οι δε εφοριακοί, δεν µπορούν ακόµη να διορθώσουν τα λάθη της περαίωσης, αφού το απαραίτητο λογισµικό δεν έφθασε ούτε χθες στις ∆ΟΥ..!

οι εφορίες θα έπρεπε να είχαν από χθες στη διάθεσή τους το λογισµικό για την ηλεκτρονική διόρθωση των εκκαθαριστικών και την άµεση έκδοση νέων σηµειωµάτων, κάτι που δεν έγινε!

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στους εφόρους σε όποιες περιπτώσεις διαπιστώνονται προφανή λάθη στα εκκαθαριστικά τότε τα μηχανογραφικά σημειώματα θα καταστρέφονται επιτόπου και οι υπάλληλοι της κάθε ΔΟΥ θα εκδίδουν νέο σημείωμα με τα πραγματικά στοιχεία της οφειλής, χειρόγραφα!!!

η έκδοσή τους στηρίχθηκε στα ηλεκτρονικά αρχεία του ΚΕΠΥΟ τα οποία- όπως αποδείχθηκε- σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν ενημερωθεί για πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να στέλνουν σημειώματα ακόμη και σε επαγγελματίες που έχουν κλείσει τα βιβλία τους ή τους κληρονόμους τους...!

-Δείξανε μερικούς φοροδιαφεύγοντες γιατρούς στο κολονάκι ..!
για να πέσουν τώρα στη πολύπαθη από την κρίση μικρομεσαία Τάξη!

να δώ το 2011 από τους ΣοσιαΛηστές ΓΑΠ & ΠΑΠ,τι άλλο ΣοσιαΛηστρικό μέτρο θα δούμε!
τι άλλο ΣοσιαΛηστρικό μέτρο θα δούμε!!!4 σχόλια:

 1. το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας θα αναθεωρηθεί στο 9,2-9,3% του ΑΕΠ για το 2010 και στο 15,5% για το 2009.

  Το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2011 προβλέπει αυτή τη στιγμή έλλειμμα 7,8% του ΑΕΠ για φέτος από 13,8% πέρυσι...!

  Εγώ βλέπω ότι...
  συνεχίζουν να μας δουλεύουν ακόμα..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. και ιδού η Απόδειξη!

  Ο πρωθυπουργός μιλώντας ενώπιον εκπροσώπων του διεθνούς Τύπου ανέφερε ότι...
  "το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας ως ποσοστό του ΑΕΠ θα υποχωρήσει κατά 5,5 ποσοστιαίες μονάδες τουλάχιστον φέτος σε σχέση με πέρυσι..!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δηλαδή ο ΓΑΠ...
  Δανείζεται λεφτά για να μειώσει το έλλειμμα!

  ξέρετε καμία άλλη κυβέρνηση να το κάνει αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΒΡΏΜΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΚΚΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ-ΔΟΛ & ΛΑ.Ο.Σ

  ΚΚΕ:
  Ο,τι και να κάνουν ΤΑ ΝΕΑ και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να κρύψουν ότι με τη ΝΔ βρίσκονται στο ίδιο αντιλαϊκό χαράκωμα, σε εκείνο της πλουτοκρατίας
  Προβοκάτορες αντάξιοι του Γκέμπελς αποδείχτηκαν, για άλλη μια φορά, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, το συγκρότημα Λαμπράκη - όπως επιβεβαιώνεται και από το χτεσινό πρώτο θέμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ - και ο ΛΑ.Ο.Σ. Το συγκρότημα, που το βρώμικο ρόλο του διαπιστώνει κανείς όποια πέτρα της ελληνικής Ιστορίας και αν σηκώσει, εμφανίζει όπως του αρέσει την κρυστάλλινη θέση και στάση του ΚΚΕ, για το δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών, που είναι ίδια με τον πρώτο: Το μαύρο στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, καθώς και στους υποψηφίους τους, να εκφραστεί με άκυρο ή με λευκό ψηφοδέλτιο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν διαφορές, έχουν τις ίδιες ευθύνες, δεν αλλάζουν. Να συνεχιστεί, να αποκτήσει μόνιμα και μαζικά χαρακτηριστικά ο απεγκλωβισμός των λαϊκών στρωμάτων από τα κόμματα αυτά. Αυτή είναι η κρυστάλλινη θέση του ΚΚΕ. Τα ίδια κάνουν το ΠΑΣΟΚ και οι επικοινωνιολόγοι τους, κάθε φορά που θέλουν να συγκαλύψουν τα αντιλαϊκά τους έργα και να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού ή να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα: Επιτίθενται κατά του ΚΚΕ, όχι με όρους καθαρής πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά με τη συκοφαντία, την προβοκάτσια, τη διαστρέβλωση των θέσεών του. Αλλοτε είναι η «συνεργασία του ΚΚΕ με τη ΝΔ», άλλοτε «ο Γερμανός», άλλοτε «τα οικονομικά του ΚΚΕ», άλλοτε όλα μαζί. Συνοδοιπόρος στην προβοκάτσια ο ΛΑ.Ο.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή