Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σήμερα Κανείς στη Δουλειά...ΟΛΟΙ στην Απεργία!


«Ολοι στην απεργία σήμερα 11 Μάη»

Συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ:

Αθήνα: 10 π.μ., Ομόνοια
Θεσσαλονίκη: 10.30 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου
Πειραιάς: 10.30 π.μ., ηλεκτρικός σταθμός

«Κάτω τα χέρια από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας»,

«Κάτω τα χέρια από τα Βαρέα Ανθυγιεινά επαγγέλματα»,

Ετοιμάζουν νέο χαράτσι στις συντάξεις!
& Μείωση επικουρικών!

ΜΗ ΛΕΊΨΕΙ ΚΑΝΕΊΣ!






2 σχόλια:

  1. οι εκατομμυριούχοι στη Βρετανία αυξάνονται.

    Και μάλιστα όταν το όριο της «περιουσίας» για να περιληφθεί κανείς στη λίστα της εφημερίδας αυξήθηκε από 55 εκατομμύρια σε 70 εκατομμύρια.
    Η λίστα με τους 1.000 πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα δημοσιεύεται κάθε χρόνο από την εφημερίδα. Φέτος, η συνολική περιουσία των χιλίων τυχερών μειώθηκε κατά 4% σε σχέση με πέρυσι, αλλά το σπουδαίο εύρημα είναι αλλού: «Ενώ το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών στη χώρα δίνουν μάχη αντοχής στην ύφεση και τις περικοπές της κυβέρνησης, υπάρχουν πλέον 73 χρυσοί δισεκατομμυριούχοι, είκοσι περισσότεροι από ότι πέρυσι, μόλις δύο λιγότεροι από το ρεκόρ όλων των εποχών», αναφέρει η εφημερίδα.

    Πρώτος στη λίστα των Κροίσων είναι ο Ινδός μεγιστάνας Λακσί Μιτάλ, με περιουσία 17,5 δισεκατομμύρια λίρες,

    έπονται ο ουζμπεκικής καταγωγής Αλισερ Ουσμάνοφ με 12,4 δισ.

    και τρίτος φυσικά ο Ρώσος Ρομάν Αμπράμοβιτς. «Παρότι τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης έπληξαν τους πλούσιους, το πλήγμα, στις κορυφές, παραμένει αμελητέο», δηλώνει ο επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων, RBC Wealth Management.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίσιμες ώρες για διαδηλωτή που τραυματίστηκε στα επεισόδια

    Τι διέγνωσαν οι γιατροί

    Το ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ αναφέρει αναλυτικά:

    «Ο τραυματίας Καυκάς Ιωάννης ετών 31 προσκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ περί ώρα 14. 45 συνεπεία, αναφερόμενου ξυλοδαρμού.

    »Η κλινική εξέταση ανέδειξε εξωτερικό τραύμα στο κρανίο κυρίως δεξιά, και ωτορραγία σύστοιχα. Παρουσίαζε σταδιακά έκπτωση του επιπέδου συνείδησης και μέχρι την ολοκλήρωση της παροχής Πρώτων Βοηθειών, παρουσίασε κώμα με συνοδή ανισοκορία και χρειάστηκε να διασωληνωθεί επειγόντως.

    »Ο απεικονιστικός έλεγχος με επείγουσα αξονική τομογραφία εγκέφαλου ανέδειξε κατάγματα κρανίου, εκτεταμένο επισκληρίδιο αιμάτωμα με αξιόλογη παρεκτόπιση της μέσης γραμμής του εγκέφαλου. Οδηγήθηκε επειγόντως στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε κρανιοτομία για αφαίρεση του αιματώματος, αποσυμπιέση του εγκέφαλου και ανάσχεση της αιμορραγίας .

    »Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ο ασθενής νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό φαρμακευτική αγωγή και μηχανικό αερισμό .

    »Παρά τη σχετική σταθεροποίηση η κατάσταση του τραυματία παραμένει κρίσιμη».

    Σύμφωνα με την τοπική ΕΙΝΑΠ, το συνδικαλιστικό φορέα των ιατρών του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή