Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

η Πέτρα του σκανδάλου?



-Από τη στιγμή που συνελήφθη ο Dominique Strauss Kahn για απόπειρα βιασμού καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όλοι ψάχνουν να βρουν την πέτρα του σκανδάλου.

Ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία, που υποτίθεται ότι απεικονίζει την 32χρονη.

Η φωτογραφία φέρεται να έχει ληφθεί από προφίλ στο Facebook, το οποίο ανήκε σε γυναίκα με το όνομα, Οφηλία Φαμοντιτίνα.

Το προφίλ πλέον έχει απενεργοποιηθεί, εντείνοντας το μυστήριο, ενώ ήδη έχουν δημιουργηθεί γκρουπ στη δημοφιλή ιστοσελίδα, που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για την καμαριέρα του ξενοδοχείου, όπου έμενε ο Ντομινίκ Στρος Καν και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τι είχε συμβεί και με την πλαστή φωτογραφία του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Πάντως, το βέβαιο είναι ότι η 32χρονη που κατήγγειλε την επίθεση, είναι Αφρικανή μετανάστρια με καταγωγή από τη Γουινέα ή τη Σενεγάλη. Ζει στο Μπρονξ και έχει μια κόρη 10 ετών.

Ο αδερφός της, μιλώντας στη Daily Mail, δήλωσε ότι του τηλεφώνησε μία ώρα μετά το περιστατικό κλαίγοντας και τον ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί.

Ο 43χρονος, ο οποίος είναι υπεύθυνος εστιατορίου στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, τόνισε ότι του είπε πως ο Στρος Καν την κλείδωσε στο δωμάτιο και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική πράξη.

“Με πήρε τηλέφωνο περίπου μια ώρα μετά το συμβάν. Κάποιος μου έκανε κάτι πολύ κακό, μου είπε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ ασφαλές μέρος και θα παραμείνει εκεί" είπε μεταξύ άλλων ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Daily Mail.

2 σχόλια:

  1. Και όσο εμείς θα προσπαθούμε να ανακαλύψουμε πως το έκανε ό μεσιέ Καν,αν ο βιασμός έλαβε χώρα ή περιορίστηκε στην προσπάθεια αναποτελεσματικά και έμεινα ο Στρος με την "διακήρυξη" στο χέρι,οι αντικαταστάτες του θα μας βιάζουν εμάς και μεις δεν θα προβούμε ούτε Καν σε καταγγελία!

    Άντε βρε σ.Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Bedlam

    μέσα στο καλοκαίρι βλέπω εκλογές!

    τα μέτρα αυτά ΔΕΝ περνάνε αλλιώς & από την άλλη

    χωρίς "Συναίνεση" των δύο μεγάλων κομμάτων δε παίρνουμε φράγκο

    οπότε η λύση είναι εκβιαστική ψήφος του Ελληνικού λαού με την προσφυγή στις κάλπες.

    πάλι στο λαό το δίλημμα!

    προσπαθούν με την τακτική τους να σπάσουν το ηθικό του λαού & να τον κάνουν μέσα από τις απανωτές απογοητεύσεις....


    να γονατίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή