Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

η Θεία...!


Με 155 ψήφους ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. «Όχι» ψήφισε από το κυβερνητικό στρατόπεδο
ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, «ναι» ψήφισε η "Θεία" Βουλευτής Αργολίδας & ανεξάρτητη πλέον Έλσα Παπαδημητρίου ..!

Στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη, κατόπιν αιτήματος του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ, συμμετείχαν 298 βουλευτές,
καθώς απουσίαζαν ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης - ο οποίος δήλωσε με επιστολή του ότι ψηφίζει «όχι», αλλά δεν προσμετράται η ψήφος στο αποτέλεσμα- και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λιάνης.

«Παρών» δήλωσαν οι πέντε βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

ο Αλέκος Αθανασιάδης, που μας είχε ζαλίσει τα @ρχ......ίδια όταν έτρεχε στα "πρωϊνάδικα" Κανάλια & το έπαιζε αντάρτης....
Τελικά είπε το ΝΑΙ..!

φτούουουου...!

Προσωπική μου άποψη πάντως είναι οτι:

και - 100 διαρροές να είχε το ΠΑΣΟΚ.....


πάλι το "Μεσοπρόθεσμο" θα περνούσε.

90 της ΝΔ + 15 του ΛΑΟΣ = 105 + 55 του ΠΑΣΟΚ = το Μαγικό 160...!

απορώ πως δε το σκέφτηκε ο ΓΑΠ ώστε και αδειάσει τη ΝΔ και να το παίξουν και Αντάρτες!

ίσως για να ΜΗ φανεί στον Έλληνα εργαζόμενο ότι:
"το Αφεντικό των Βουλευτών του Δικομματισμού είναι το ίδιο αφεντικό που έχει ο Εργαζόμενος όταν περνάει τη Πύλη του Εργοστασίου...!"

πως λέει ένα παλιό τραγουδάκι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΓΩΝΑ....


Αρχιτέκτων η θεία!


άρε Θεία! :-(

7 σχόλια:

 1. και η ΔΕΗ αναστέλλει την Απεργία...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φτουσκουλικομερμηγκότρυπα,η Βουλή στα γερμανικά...
  Με το ζόρι παντρειά!Έχεις δίκιο και χωρίς τους χαραμοφάηδες θα βάζανε τους εμπορικούς ακόλουθους των πρεσβειών τους να ψηφίσουν το παλαμάρι του βαρκάρη!
  Χαίρε φίλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Yellowbird
  τρίφυλλη :-))

  γειά σου φίλε Τρίτωνα :-))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε διακρατική συμφωνία με την Eλβετία για τη φορολόγηση των «μυστικών» καταθέσεων Eλλήνων φορολογούμενων σε ελβετικές τράπεζες προχωρεί η ελληνική κυβέρνηση. Tο περίγραμμα του πλαισίου της συμφωνίας συζήτησε ο υπουργός Oικονομικών Eυάγγ. Bενιζέλος σε τηλεδιασκέψη που είχε χθες το απόγευμα με την Eλβετίδα ομόλογό του.
  Όπως δήλωσε λίγο αργότερα στη Bουλή, η συμφωνία θα γίνει με όρους ανάλογους εκείνων που συμφωνήθηκαν με το Hνωμένο Bασίλειο και τη Γερμανία. O κ. Bενιζέλος συζητώντας με δημοσιογράφους εμφανίστηκε βέβαιος ότι «θα βρούμε το συνολικό ποσόν των καταθέσεων Eλλήνων», αλλά πρόσθεσε με σκεπτικισμό «δεν ξέρω εάν θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε πρόσωπα και τι θα μπορέσουμε στο τέλος να κάνουμε».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής, η υπουργός Oικονομικών της Eλβετίας σε απάντησή της, στον ελληνικής καταγωγής Eλβετό βουλευτή Iωσήφ Zησιάδη, αποκάλυψε ότι η Eλλάδα δεν έχει κάνει επί έξι ολόκληρα χρόνια απολύτως τίποτα συγκεκριμένο και αποτελεσματικό για τη φορολόγηση των καταθέσεων Eλλήνων στην Eλβετία. Yπενθυμίζεται ότι από το 2005 ισχύει συμφωνία μεταξύ ελβετικών αρχών και E.E. για τη φορολόγηση των τόκων των καταθέσεων στην Eλβετία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία θα αποδώσει περί τα 2 δισ. ευρώ τον πρώτο χρόνο.

  Δηλαδή χάσαμε 12 δις μέχρι τώρα..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή