Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Weder Rechts noch Links! Neither Left nor Right! Ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά! ΚΕΝΤΡΟ...!


Καθημερινή Συνειδητή ΔΡΆΣΗ ~ ΑΝΆΔΡΑΣΗ πάνω στο Αυθόρμητο των Μαζών...!

Στους δρόμους στις Πλατείες στη Γειτονιές στις Φάμπρικες στα Γιαπιά ΠΑΝΤΟΎ..!

Ο Καπιταλισμός Ανατρέπεται ΔΕΝ εξωραϊζεται ..!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!




4 σχόλια:

  1. Γαλλία: Επιχείρηση απομάκρυνσης των "Αγανακτισμένων"

    "αγανακτισμένοι" διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής κοντά στην πλατεία της Βαστίλης στο Παρίσι με σκοπό κατασκηνώσουν ειρηνικά, στο πρότυπο της Πουέρτα ντελ Σολ στη Μαδρίτη, απομακρύνθηκαν τη νύχτα από την αστυνομία, δήλωσε ένας από τους διαδηλωτές.

    "Στις 04:00 η ώρα, περίπου 50 αστυνομικοί μάς περικύκλωσαν πάνω στη λεωφόρο Ρισάρ Λενουάρ όπου είχαμε κατασκηνώσει και μάς ζήτησαν να διαλυθούμε και να αναχωρήσουμε κατά μικρές ομάδες, όπως και κάναμε", εξήγησε ο Γκρέγκορι Πεσκέγι.

    Από τη στιγμή που οι "αγανακτισμένοι" εγκαταστάθηκαν στην πλατεία το βράδυ της Παρασκευής, η αστυνομία άρχισε να διαλύει τον καταυλισμό, αποσυναρμολογώντας τις σκηνές τους και εμποδίζοντας έτσι την παραμονή τους. Οι διαδηλωτές τελικά άνοιξαν τους υπνόσακούς τους πάνω στο πεζοδρόμιο.

    Στόχος τους ήταν να "ανακαταλάβουν τη Βαστίλη", μετά την απομάκρυνση χιλίων διαδηλωτών από τη διάσημη πλατεία στις 29 Μαΐου από την αστυνομία.

    Το κίνημα των γάλλων "αγανακτισμένων" απορρίπτει την "αντιπροσωπευτική δημοκρατία" και "μια ανυπόφορη πλέον οικονομική κατάσταση". Άρχισε στις 19 Μαΐου στην πλατεία της Βαστίλης, στο πρότυπο του κινήματος το οποίο γεννήθηκε αυθόρμητα στην Πουέρτα ντελ Σολ στη Μαδρίτη που έγινε σύμβολο του εναλλακτικού κινήματος διαμαρτυρίας στην Ισπανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόστολε καλή σου μέρα.
    "Ούτε δεξιά ούτε αριστερά,κέντρο!
    Χτυπάμε στο κέντρο, στην καρδιά της αντίδρασης και του ταξικού εχθρού.
    Και να χτυπάμε κατευθείαν στο κέντρο.Έλεγα στον φίλο Pavlosk εχθές που τους κατονόμαζε ανάλγητους, επειδή στερούν από τους ανάπηρους τα βοηθήματα, που αποτελούν ανάγκη για να μπορέσουν να συνεχίσουν την ζωή τους.
    Του έλεγα εγώ, ότι δεν μπορώ να τους κατονομάσω ούτε ανάλγητους, ούτε ηλίθιους, ούτε κακούς.
    Την μάχη τους δίνουν, για να συνεχίσουν να υπάρχουν.
    Σαν τους βρικόλακες που για να συνεχίσουν να ζουν τους χρειάζεται αίμα.
    Αρά υπερασπίζονται την ζωή τους.
    Και το κάνουν με σωστό τρόπο και με συνέπεια.
    Αναρωτιόμουν που και πως θα βρούμε εμείς Σταυρούς, σκόρδα και πάσσαλους, να τους καρφώσουμε κατευθείαν στο "κέντρο" στην καρδιά.
    Ναι Απόστολε όπου μπορεί κανείς και με όλα τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή