Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ σήμερα του ΠΑΜΕ στις 4μμ

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Ολοι στο σημερινό συλλαλητήριο ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία
Στις 4 μ.μ. στην Ομόνοια

Ως βήμα προετοιμασίας για την επιτυχία της μεθαυριανής πανεργατικής απεργίας πρέπει να αξιοποιηθεί το σημερινό συλλαλητήριο, το οποίο οργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία, που οδηγεί σε τεράστια μείωση προσωπικού και χιλιάδες απολύσεις, καλούν με ανακοίνωσή τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο.

Το αγωνιστικό ραντεβού για σήμερα έχει οριστεί στην Ομόνοια, στις 4 μ.μ.

Στην ανακοίνωσή τους απευθύνονται στα συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα, και τους καλούν «χωρίς καμιά καθυστέρηση σε έκτακτα ΔΣ, σε έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις, σε Γενικές Συνελεύσεις στους τόπους δουλειάς, να πάρουν αποφάσεις, ούτως ώστε: να προχωρήσουν αυτόματα σε καταλήψεις, σε αποκλεισμούς Υπηρεσιών, Υπουργείων, Οργανισμών, Διοικήσεων. Να εμποδίσουμε εφεδρείες - απολύσεις. Ολοι μαζί, μια φωνή - μια γροθιά. Στην ενότητα και στην αλληλεγγύη βρίσκεται η δύναμή μας!».

Ακόμα, απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει τους εργαζόμενους αορίστου χρόνου να κάνουν εκβιαστικά δηλώσεις προϋπηρεσίας επισημαίνουν ότι δεν πρέπει κανείς να κάνει δηλώσεις.
Στο μεταξύ, την τήρηση των καταληκτικών ημερομηνιών για την έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων έναρξης της εργασιακής εφεδρείας ζητεί με χτεσινή εγκύκλιό του προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δημοσίου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δ. Ρέππας.

Βάσει της εγκυκλίου, μέχρι χτες οι αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού θα έπρεπε να έχουν αποστείλει στα ασφαλιστικά ταμεία «αναλυτικές καταστάσεις με τα στοιχεία του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετεί στο φορέα τους και έχει γεννηθεί κατά τα έτη 1958 και προγενέστερα και ενδέχεται να πληροί τα κατά περίπτωση έτη ασφάλισης για την ένταξη σε εργασιακή εφεδρεία».

Τέλος, ο Δ. Ρέππας με προσωπικό μήνυμα που απέστειλε χτες προς όλους τους υπουργούς, τους καλεί να επιδείξουν «προσωπικό ενδιαφέρον» για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας της εφεδρείας.

http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=29/11/2011&id=13793&pageNo=8&direction=1

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου