Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

ο Δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος...


"ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΝ"

Ο βρώμικος πόλεμος λάσπης συνεχίζεται Διαβάστε τι γράφει ο κος Χήτος. στο makeleio.gr

Το ρεπορτάζ για το "ρεπορτάζ" χωρις ονοματεπώνυμο του "Ελεύθερου" Ρύπου που αφορά δήθεν τα χρήματα από τα φάτσα κάρτα κονδύλια με τα οποία τάχα πληρωνόταν ο διεκδικητής της έδρας στα Γιάννενα με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, Βασίλης Χήτος, θα έχει συνέχεια μέχρι το βραδυ αργά. Θα βγάλουμε όλο το παρασκήνιο και όλα τα ονόματα εκείνων που είναι αναμεμειγμένοι στην άθλια κατασκευή.

Τον ιθύνοντα νου, τον ρόλο του Γιάννη Μιχελάκη κι αν ήξερε τι θα γραφεί και τι θα δημοσιευτεί, τον αδερφό γνωστού στελέχους της εφημερίδας και τον ρόλο που έπαιξε μέσα στο ΠΕΝΤΆΓΩΝΟ και την εμπλοκή του με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος(έχει και τετοια φυντάνια το παιχνίδι παιδιά-αφού ξέρετε μπάνιο στα λασπόνερα πάμε να κάνουμε βουτίτσες και στα ανοιχτά)αλλά και το ποιος ηγήθηκε της προσπάθειας σπίλωσης.

Πριν από λίγο ο Βασίλης Χήτος με τον οποίο επικοινωνήσαμε μας ανέφερε: "Είναι γνωστό το βρώμικο παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε. Πάμε να πάρουμε την έδρα στα Γιάννενα. Λογικό είναι τα χαλκεία να αντιδρούσαν. Η έδρα με τον Πάνο Καμμένο με τον οποίο επικοινώνησα από το πρωί, θα κερδηθεί. Εαν αποδείξουν όλοι αυτοί ότι έχω την παραμικρή εμπλοκή ζητώ να δημευτούν όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία. Αυτή η υπόθεση θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ο κόσμος πια δεν τρώει κουτόχορτο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την Παρασλευή το βράδυ στην εκπομπή Μακελειό. Και έχουμε να πούμε πολλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου