Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ




Ψήφισαν Μαζικά των Αγώνα τους..!

Η πλέον αποστομωτική απάντηση στην εργοδοσία του Μάνεση και στα τσιράκια του και στις συνεχείς προσπάθειες να σπάσουν τον ηρωικό αγώνα των απεργών χαλυβουργών εδώ και 7 μήνες, ήρθε χτες αργά το βράδυ με τη λήξη των εκλογών του σωματείου τους και τη μαζική συμμετοχή σε αυτές.

Ειδικότερα, στις χτεσινές εκλογές ψήφισαν 250 εργαζόμενοι και εμπιστεύτηκαν το ενιαίο ενωτικό ψηφοδέλτιο που συγκρότησαν οι τρεις παρατάξεις της απερχόμενης διοίκησης, το οποίο ήταν και το μοναδικό.

Οι εργαζόμενοι εξέλεξαν 5 αντιπροσώπους για το ΕΚ Ελευσίνας και 2 αντιπροσώπους στην ΠΟΕΜ. Εστειλαν, έτσι, με αυτόν τον τρόπο για μια ακόμα φορά μήνυμα στην εργοδοσία, ότι ο αγώνας των χαλυβουργών συνεχίζεται όπως ξεκίνησε ενωτικός και αποφασιστικός.

Αναβλήθηκε η δίκη

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε χτες για την Τρίτη 29 Μάη στη 1 το μεσημέρι η κατ' επείγον εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε προχτές η εργοδοσία της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία των χαλυβουργών μετά από 200 και πλέον μέρες παράνομη και καταχρηστική.

Η εργοδοσία επιχείρησε μέσα σε ένα 24ωρο να εξασφαλίσει καταδικαστική απόφαση για την ποινικοποίηση του πολύμηνου αγώνα.

Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα αναβολής της δίκης που κατέθεσαν οι δικηγόροι του σωματείου, αλλά και δικηγόροι που εκπροσωπούσαν δεκάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις αλλά και τη ΓΣΕΕ.

....
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=23/5/2012&id=14050&pageNo=15&direction=1#!prettyPhoto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου