Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη Αντιρατσιστική Πορεία Αυτή την ώρα στα Πετράλωνα .


Μεγαλειώδη Αντιρατσιστική Πορεία Αυτή την ώρα στα Πετράλωνα από το ΚΚΕ & ΚΝΕ
με συμμετοχή χιλιάδες Λαού !!!!
Νεολαίοι μοίραζαν την Ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ στους περαστικούς στα Μαγαζιά και στα μπαλκόνια ο Δημοκρατικός Κόσμος των Πετραλώνων τους Χειροκροτούσε

                                                             


Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ για τη δολοφονία μετανάστη από φασιστοειδή
17/01/13

Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΩΝΙΕΣ

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καταδικάζει την άγρια δολοφονία μετανάστη από δύο φασιστοειδή στην περιοχή των Πετραλώνων σήμερα το πρωί.

Αυτό το περιστατικό δεν είναι το πρώτο, έρχεται να προστεθεί στο μακάβριο κύκλο των ρατσιστικών επιθέσεων που εδώ και καιρό εξελίσσονται στις συνοικίες της Αθήνας.

Η κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες για την καλλιέργεια του ρατσισμού, την ενοχοποίηση των μεταναστών για την ανεργία και τις άθλιες συνθήκες ζωής σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Η επιχείρηση «νόμος και τάξη» με την ονομασία «Ξένιος Ζεύς» δίνει κάλυψη και καλλιεργεί την ανοχή στην εγκληματική δράση φασιστικών ρατσιστικών συμμοριών. Η κρατική καταστολή και οι ρατσιστικές επιθέσεις αλληλοσυμπληρώνονται.

Καλούμε την εργατική τάξη, το λαό τη νεολαία, μαζικά να καταγγείλουν και να απομονώσουν την δράση των φασιστών στις γειτονιές. Να μην ανεχτούν τα φασιστικά τάγματα εφόδου που σήμερα δολοφονούν μετανάστες, αύριο τον αγωνιζόμενο λαό.


ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου