Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Πίαστηκε στα "Πράσα" ο Παναγιώτης Μαυρίκος..!

- Σε σύλληψη του εκδότη της εφημερίδας "Ακρόπολη" Παναγιώτη Μαυρίκου καθώς και δύο δημοσιογράφους τους Χ. Φράγκου και Π. Μουσά,

προχώρησε το τμήμα δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας,
για εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, Τραπεζών και Επιχειρήσεων...!

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση κυκλώματος εκβιαστών είναι ακόμα σε εξέλιξη.500 χιλιάρικα το μήνα είχαν είσπραξη ..!

Θεέ μου σε τι Κόσμο ζούμε!


 

who is who!


 
ο Παναγιώτης Μαυρίκος
είναι CEO (Διευθύνων Σύμβουλος) της «Μαυρίκος Ελληνικός Τύπος Α.Ε.»όσο ήταν ακόμη υπάλληλος της ΔΕΗ, άρχισε ήδη να αποκτάει τίτλους εφημερίδων, ενώ που έφτασε να εκδίδει, μεταξύ άλλων,
τις εφημερίδες «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», «24 ΩΡΕΣ», «ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ», «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ», «Αθλητική Ημέρα» και «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ».Ωστόσο, ο τρόπος που ο κύριος αυτός εξασφάλιζε την κρατική διαφήμιση για τις εφημερίδες του παρέμενε θολός για αρκετά χρόνια.
Συγκεκριμένα, ήδη από το 2009 υπάρχουν καταγγελίες από μεγάλες εφημερίδες όπως η Καθημερινή, ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος εξασφάλισε για τις εφημερίδες «Ακρόπολις» και «24ώρες», με πανελλαδική κυκλοφορία τον «αστρονομικό» αριθμό των 1.000 φύλλων, Κρατική Διαφήμιση ύψους 150.000 ευρώ για το έτος 2008!

Οι «επιτυχημένες εκδοτικές ικανότητες» του Παναγιώτη Μαυρίκου φαίνεται ότι εκτιμήθηκαν δεόντως από την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι εκτός από την κρατική διαφήμιση με την οποία «προικίστηκε» ο νέος επιχειρηματίας, άνοιξε τα φτερά του και στην… Διοίκηση Νοσοκομείων!


Για την ακρίβεια ο Παναγιώτης Μαυρίκος κατά την περίοδο της εκδοτικής του ανόδου, διορίζεται και Υποδιοικητής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου