Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

παιδιά! σωθήκαμε......

σμπρώξτε μας και παρακάτω μέχρι που να 'βρούμε πάτο!



*κάνοντας κλικ πάνω στη photo τη μεγεθύνετε.





αυτό το αφιερώνω στο γιωργάκι με τη παρέα του.[ΟΛΟ το υπουργικό συμβούλιο]
και σήμερα είναι πιό επίκαιρο από τότε.





6 σχόλια:

  1. Οπλοστάσιο είχαν οι δύο Αλβανοί κακοποιοί

    Οπλοστάσιο ανακάλυψε η αστυνομία στο σπίτι των δύο Αλβανών κακοποιών, στη διάρκεια επιχείρισης για τη σύλληψη των οποίων σκοτώθηκε ένας πολίτης.

    Ειδικότερα, στο σπίτι των δύο συλληφθέντων Αλβανών κακοποιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα καλάσνικοφ, μία κοντόκανη καραμπίνα, 30 χειροβομβίδες, μια βαριοπούλα και ποσότητα εκρηκτικής ύλης TNT.


    παρατήρηση δικιά μου:

    μα είναι δυνατόν να γίνεται επιχείρηση σε γιάφκα κακούργων και να μην εκκενώνουν πρώτα τη περιοχή!

    οι περίοικοι τί χρωστάνε να πεθαίνουν εν ώρα εργασίας;

    Σημείωσης:
    ο άτυχος ήταν οικοδόμος και "πήγε" από αδέσποτες εν ώρα εργασίας σε γιαπί παρακείμενης οικοδομής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπορική: "Σημείο-κλειδί οι 1.990 μονάδες" βραχυπρόθεσμα για τον Γ.Δ.


    «Το ζητούμενο είναι αν η βραχυχρόνια ανοδική αντίδραση, με αφετηρία το πρόσφατο χαμηλό 1.791μ, μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία αντιστροφής της μεσοπρόθεσμης πτωτικής τάσης», αναφέρει σε εβδομαδιαία τεχνική της ανάλυση για τον Γενικό Δείκτη του Χ.Α. η Εμπορική Τράπεζα.

    «Για να υποστηριχθεί τεχνικά αυτό το σενάριο, πρέπει αρχικά να ξεπερασθούν σύντομα οι 1.990μ και στη συνέχεια η σημαντική αντίσταση των 2.090μ. Στην αντίθετη περίπτωση, είναι θέμα χρόνου να διασπασθούν τα πρόσφατα χαμηλά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο λιγνίτης της Βεύης.

    η υπόθεση της Βεύης μπήκε στο ψυγείο, για να βγει χθες, ενόψει και της άφιξης του κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (εφόσον δεν ανατραπεί εκ νέου ο προγραμματισμός οι εκπρόσωποι της Κομισιόν θα είναι στη χώρα μας στο τέλος του μήνα).

    Το ορυχείο, που βρίσκεται εγκατεστημένο ανατολικά της Φλώρινας και βόρεια του Αμύνταιου, θεωρείται ότι διαθέτει ένα από τα καλά κοιτάσματα λιγνίτη της χώρας. Τα αποθέματά του υπολογίζονται σε 95 εκατομμύρια τόνους και αυτή η ποσότητα μπορεί θεωρητικά να τροφοδοτήσει μια λιγνιτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής ισχύος 300 – 330 MW για ένα χρονικό ορίζοντα 35 έως 40 ετών.

    Στην τελευταία πρόσκληση ενδιαφέροντος, είχαν ανταποκριθεί από κοινού σε κοινοπραξία τέσσερις μεγάλοι ενεργειακοί παίκτες, η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, ο ΑΚΤΩΡ από κοινού με τον όμιλο Μυτιληναίου και ο όμιλος Κοπελούζου (μέσω της ΗΟRΙΖΟΝ Μεταλλευτική), ενώ ξεχωριστά προσήλθαν η Elpedison (ΕλΠε και Edison), η Elmin του ομίλου Βαρδινογιάννη, ο όμιλος της Μηχανικής και άλλες εταιρείες.

    Εκείνο που απομένει να διαπιστωθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου οπότε λήγει και η σχετική προθεσμία, είναι εάν στο νέο διαγωνισμό θα δώσουν το παρόν εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν το καλοκαίρι ή θα έχουμε νέες εκπλήξεις...

    καλό φαγοπότι παίδες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπλοστασια, εγκληματιες, Αλβανοι κλπ. Βρε ολα τα εχει το Ελλαντα μας. Ζωη σε μας.
    Καλημερα Αποστολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν μεσω κρισης πως να ειμαι καλα? Αποστολη, εαν την βγαλουμε καθαρη θα ειναι θαυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή