Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Αμάν Γιωργάκη μας έκαψες !!!!

Ρεκόρ ανατιμήσεων 12ετίας!!!!!

Με ρυθμό 5,2% έτρεξε τον Ιούνη!
Ερχεται παραπέρα κλιμάκωση μετά και τη δεύτερη δόση ΦΠΑ!!!!

Συνθήκες μαζικής φτώχειας για το λαό προκαλεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία με όλους τους τρόπους συνεχίζει να ροκανίζει τα λαϊκά εισοδήματα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη στήριξη και την αύξηση των κερδών των επιχειρήσεων.
Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα της χώρας δεν πληρώνουν τα σπασμένα της οικονομικής κρίσης μόνο με τη μείωση των ονομαστικών τους αποδοχών, τις νέες ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Οπως αποκαλύπτεται από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Στατιστικής, δέχονται επιπλέον χτυπήματα από τις συνεχείς ανατιμήσεις σε όλη την γκάμα των ειδών λαϊκής κατανάλωσης και των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της Στατιστικής, ο επίσημος πληθωρισμός, αυτό τα μαγειρεμένο κατασκεύασμα των μέσων όρων, σπάει όλα τα κοντέρ και διαμορφώνεται σε επίπεδα ρεκόρ, 5,2%, για τα τελευταία 12 χρόνια! Η αρνητική για το λαό εξέλιξη έχει να κάνει και με τις ανατιμήσεις πάνω στους φόρους κατανάλωσης (πρώτη δόση σε ΦΠΑ, ειδικοί φόροι) και με τις ανατιμήσεις που φορτώνουν στα παραγόμενα εμπορεύματα βιομήχανοι και μεγαλέμποροι.
Να σημειωθεί ακόμη πως τα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν στο 2010 δεν έχουν «πιάσει» τη δεύτερη και περισσότερο καραμπινάτη κλοπή εισοδημάτων με όχημα τους συντελεστές ΦΠΑ. Από το μήνα Ιούλη και για τη συνέχεια έρχονται και νέες τρανταχτές ανατιμήσεις με το μέσο πληθωρισμό να αναμένεται ακόμη και στα επίπεδα του 6%!.
Η διαδικασία αυτή λειτουργεί προσθετικά στην αφαίμαξη λαϊκού εισοδήματος, έρχεται να συμπληρώσει τις περικοπές μισθών, την κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης, τις συνθήκες μαζικής ανεργίας που διαμορφώνει η πολιτική ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), ο επίσημος πληθωρισμός για το μήνα Ιούνη έτρεχε με ρυθμό 5,2%. Πολύ χειρότερη διαμορφώνεται η κατάσταση για τα φτωχότερα τμήματα του λαού, που είναι εξαναγκασμένα να ξοδεύουν ολόκληρο το πενιχρό εισόδημα στα απολύτως απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης!!!!

Στις επιμέρους κατηγορίες καταγράφονται και οι εξής ανατιμήσεις:
Στέγαση: 7,9%, μεταφορές: 18,2%, Αλκοολούχα ποτά - καπνός: 18,9%, επικοινωνίες (τηλέφωνα κ.ά.): 3,7% κ.ά.

τι 'ναι αυτά γιωργάκηηηη!!!!!

ωχ παναή αμ!!!!!!5 σχόλια:

 1. Τι, μονο μας εκαψε? Αυτο ηταν ζεματιστο τσουρουφλιασμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το κάνει για να εξασφαλίσει το μέλλον της χώρας!Κάτι σαν το,ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι και τον Αύγουστο σταφύλι!Τώρα,αν δεν μπορέσει να ζήσει ο Μάης...ατυχία!Αυτός πάντως το καθήκον του και την εργολαβία που ανέλαβε,θα τα έχει φέρει εις πέρας,άρα,άξιος κι ο μισθός του...απ'τους ημετέρους του!Βρε τι κάνουν οι άνθρωποι για μια καριέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Stella
  καλησπέρα κυρία μου

  όσο για το ζεμάτισμα περίμενε στο τέλος το καβούρδισμα.

  στο τέλος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ Triton

  όπως το είπες!

  μας ανέλαβε ο "Οικολόγος"εργολαβικός,να μας ξεκάνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι πραγματική κυβέρνηση είναι το ΔΝΤ κι ο Γιωργάκης είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της χύτρας!Βραστοί θα πάμε φίλε,σε ζέση ταχείας διαδικασίας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή