Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αιδώς Αργείοι !!!

Στα 336,807 δισ. ευρώ το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης
Σε 336,807 δισ. ευρώ ανήλθε το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στις 30 Σεπτεμβρίου,
σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Στις 30 Ιουνίου 2010 το χρέος διαμορφωνόταν σε 316,954 δισ. ευρώ, ενώ στο τέλος Σεπτεμβρίου τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού δημοσίου έφθαναν στα 11,176 δισ. ευρώ.

μα καλά....
Τόσες θυσίες...Τόσες περικοπές σε μισθούς Συντάξεις και μεροκάματα,,,
Τόσοι Νέοι Φόροι........
γιατί το έλλειμμα μεγαλώνει;
Τζάμπα τόσος κόπος!

Αιδώς Αργείοι!


βάζω Ευανθία Ρεμπούτσικα για... "Φυγή"
για να μη Τρελαθούμε :-))

3 σχόλια:

  1. Αιδώς Αγρίοι να λέμε.ΆγρΙοι σαν θεριά έτοιμα να μας κατασπαράξουν.Έχεις δει πεινασμένη γάτα να πας να της πάρεις το φαγητό της;
    Που να δεις και λιοντάρι.Αυτοί χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους. Τα μέτρα που παίρνονται, γι΄αυτούς είναι μονόδρομος. Χωρίς αυτά δεν μπορούν να συνεχίσουν την κυριαρχία τους.Μια κυριαρχία που θα στηθεί πάνω στα πτώματα εκατομμυρίων εργαζομένων ανα την υφήλιο.Θυσία στο βωμό του κέρδους τους. Για να δούμε εμείς, πόσο θα αντέξουμε να μας παίρνουν το ψωμί απ΄το τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Black Bedlam
    αυτοί Ξέρουν ότι η δικιά τους Οικονομική Κυκλική κρίση(Kunjunkturzyklus)είναι η Αιτία για το πέρασμα των μέσων παραγωγής στην Εργατική Τάξη.
    η Δική μας Εργατική Τάξη σήμερα το Ξέρει;
    καλή σου μέρα :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που η κρίση που βιώνουν σε αυτή την ιστορική στιγμή δεν είναι στα πλαίσι μιας κυκλικής κρίσης σαν αυτή του ΄80 ας πούμε και σαν αυτές που περνάνε σε όλη την διάρκεια της διαδρομής τους.
    Είναι μια δομική κρίση μια κρίση με τέτοια σφοδρότητα που αν σήμερα η εργατική τάξη ήταν προετοιμασμένη με ένα γερό Μαζικό Λαϊκό Κίνημα θα μπορούσε να πάρει να δώσει την χαριστική βολή στο τέρας που σπαρταράει και σκορπάει τον όλεθρο.
    Αλλά γι΄αυτό την ευθύνη κάποιος την φέρει έτσι δεν είναι;(για το ότι δεν είναι έτοιμη η εργατική τάξη να ανταποκριθεί στην ιστορική της ευθύνη)
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή