Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Στις 15 Ιούνη Απεργούμε ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ


Κλιμάκωση με νέα γενική απεργία την πρώτη μέρα που το νομοσχέδιο θα συζητιέται στη Βουλή
Να δώσουν άμεση απεργιακή απάντηση στις 15 Ιούνη και ο αγώνας να κλιμακωθεί με νέα γενική απεργία την πρώτη μέρα που το νομοσχέδιο - λαιμητόμος θα συζητηθεί στη Βουλή, καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, που συνεδρίασε χτες, παίρνοντας υπόψη της ότι η κυβέρνηση θα φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στο τέλος του μήνα καλεί τους εργάτες να δώσουν απάντηση στις 15 Ιούνη και να κλιμακώσουν την πάλη τους με δεύτερη γενική πανελλαδική απεργία.

Να είναι η απεργία στις 15 Ιούνη απεργία καταδίκης των μέτρων.
Να μην περάσουν. Να είναι απόφαση αγώνα για να αντισταθούν στην αντεργατική λαίλαπα. Να μην επιτρέψουμε να ενταφιαστεί το οχτάωρο, να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις. Να αντισταθούμε στην ιδιωτικοποίηση των πρώην ΔΕΚΟ, στην παράδοση του δημόσιου πλούτου στους μονοπωλιακούς ομίλους.

Οι εργάτες και οι εργάτριες, οι υπάλληλοι να μην επιτρέψουν την εξαθλίωση των ανέργων, τις περικοπές στις συντάξεις, τη νέα φοροαφαίμαξη, την καρατόμηση των κοινωνικών επιδομάτων.

Πρέπει να αρχίσουν να μας υπολογίζουν.
και για να γίνει αυτό ένας τρόπος η υπάρχει.
Πυκνώνουμε τις Γραμμές στο Ταξικό Κίνημα,σε κάθε γειτονιά,σε κάθε εργοστάσιο,σε κάθε γιαπί.

ΠΑΜΕ μπροστά και δυνατά,για ρήξη & Ανατροπή του Καπιταλιστικού Συστήματος
για ένα νέο κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και για ένα ΝΕΟ κόσμο ειρηνικό χωρίς πολέμους,επεμβάσεις,για ένα κόσμο που να βάζει πρώτα τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη.

κι αυτός ο κόσμος δεν είναι άλλος παρά, ο ΔΙΚΟΣ μας κόσμος, ο Σοσιαλιστικός.


ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ και ΔΥΝΑΤΑ.
1 σχόλιο:

 1. Αναδημοσίευση


  Πως θα φύγουν από τη βουλή;

  Πυκνό μυστήριο καλύπτει το πότε θα κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή το Μνημόνιο 2. Η ημέρα και η ώρα κρατούνται... μυστικά υπό το φόβο των "Αγανακτισμένων". Μέχρι και κάγκελα τοποθετήθηκαν στη βουλή για να ανακοπεί το… ντου.

  Αλλά επειδή κάποια... πικρή στιγμή το Μεσοπρόθεσμο θα κατατεθεί στη βουλή, από ό,τι μαθαίνουμε υπάρχει και σχέδιο εξόδου των βουλευτών... κάτω από τη γη!

  Με δεδομένο ότι το κοινοβούλιο δεν διαθέτει ελικοδρόμιο, δύο υπόγειες έξοδοι που οδηγούν στη Ρωσική εκκλησία προς τους στύλους του Ολυμπίου Διός και προς το Κολωνάκι μετά το υπουργείο Εξωτερικών, θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που το πράγμα στραβώσει.


  όρε μπράβο..!
  Δείχνουν αποφασισμένα τα παιδιά να το ψηφίσουν!

  εγώ λέω να μη πάνε καθόλου στη βουλή να το ψηφίσουν.
  γιατί...
  από τους ψηφοφόρους τους μετά, πώς θα τη γλυτώσουν...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή