Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΚΚΕ ΠΕΔΙΟ του ΑΡΕΩΣ χθες


ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ



Η Αλέκα Παπαρήγα ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμιά "δήθεν αντιμνημονιακή κυβέρνηση".Χαρακτήρισε, δε, ως "μπλόφα" την πρόταση για κυβερνητική συνεργασία με το ΚΚΕ και ως "προεκλογική πρόταση εκ του ασφαλούς, μόνο και μόνο για να γίνει υποκλοπή ψήφων, δηλαδή υποκλοπή ελπίδων", όπως είπε.

Η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε και προσωπικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι "ξεπέρασε κάθε όριο καιροσκοπισμού", καθώς κάλεσε χθες από τα Γιάννενα, τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, την Δευτέρα 7 Μάη, να ανατρέψουν τις αποφάσεις του κόμματος.

Παράλληλα έκανε έκκληση σε όλα τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα να ψηφίσουν το ΚΚΕ, ακόμη κι αν δεν συμφωνούν με όλες τις θέσεις του κόμματος, προειδοποιώντας ότι στις 7 Μαΐου το ΚΚΕ "δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια".

Αναφέρθηκε επίσης στο ενδεχόμενο εκλογής του Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλία, λέγοντας ότι "δεν θα σώσει τον γαλλικό λαό ούτε βεβαίως τους λαούς της Ευρώπης"

"Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια"

Αναφερόμενη στην επόμενη των εκλογών υπογράμμισε ότι "δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια στις 7 του Μάη όποια κυβέρνηση και αν σχηματιστεί. Δεν θα είμαστε απλοί θεατές και παρατηρητές περιμένοντας να απογοητευτεί ο λαός και να βγάλει διδάγματα από το πικρό μάθημα.

Εμείς θα είμαστε στην μοναδική πλειοψηφία που θα υπάρχει, στην λαϊκή πλειοψηφία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μη χάσει και άλλα ο λαός, να μη τα χάσει όλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου